Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντός έδρας η Κ20, φινάλε στα Γιάννενα για την Κ17

Τμήματα υποδομής
18 Απριλίου 2018 / 18:03
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προς το τέλος βαδίζει το πρωτάθλημα της Superleague, καθώς και οι αγώνες των ομάδων υποδομής του ΑΟΚ.

Ήδη η Κ15, έχει ολοκληρώσει τη δική της προσπάθεια, χωρίς βαθμολογικά να δείξει κάτι, αλλά με σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύνολο για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με αξιώσεις.
Από κει και πέρα η Κ17 ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΣ, στα Γιάννενα, σε μια χρονιά που τα συμπεράσματα είναι και θετικά και αρνητικά. Θετικά μεν από την άποψη της καλής δουλειάς που γίνεται και πολλά παιδιά δείχνουν να έχουν προοπτική, αρνητικά  αν μετρήσει κανείς τα αποτελέσματα, που σε αυτές τις περιπτώσεις σίγουρα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο Ήπειρος στις 14:00 έχουμε την αυλαία για την ομάδα του Βαγγέλη Καρπατσέλη, που θα προσπαθήσει να κλείσει τη σεζόν με θετικό αποτέλεσμα.
Η Κ20 ακολουθεί το πρόγραμμα της επαγγελματικής ομάδας και θα παίξει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 11:00 και με δεδομένο την καλή παρουσία του Αστέρα θα έχει ενδιαφέρον αφού θα είναι ντέρμπι. Να σημειώσουμε ότι ο ΑΟΚ έχει και δυο ακόμη εξ αναβολής παιχνίδια να δώσει. Το ένα είναι με τον Πλατανιά εντός έδρας, που ορίστηκε για τις 9 Μαΐου και το άλλο είναι με τον Πανιώνιο εκτός έδρας που δεν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής ακόμη.  

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια