Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια υπό τον υφ. Ναυτιλίας Γ. Παππά

ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ
03 Απριλίου 2024 / 10:55
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Στο επίκεντρο θα βρεθούν δράσεις και πρωτοβουλίες ανάπτυξης της Περιφέρειας και έργα που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν

ΚΈΡΚΥΡΑ. Ευρεία σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Παππά πραγματοποιείται σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι κυβερνητικοί βουλευτές των νησιών του Ιονίου και όλοι οι Δήμαρχοι των νησιών. Επίσης στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, ηγεσία του Λιμεναρχείου Κέρκυρας, στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής. Κατά τη σύσκεψη θα συζητηθούν θέματα που αφορούν:

1. Δράσεις και πρωτοβουλίες ανάπτυξης των νησιών της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων.

2. Έργα τα οποία υλοποιούν ή σχεδιάζουν να υλοποιήσουν τόσο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όσο και η Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων γύρω από τους στρατηγικούς άξονες:

α) Λιμενικών Υποδομών.

β) Ακτοπλοΐας.

γ) Νησιωτικής Πολιτικής.

δ) Ναυτικής Εκπαίδευσης.

ε) Γαλάζιων Επαγγελμάτων.

στ) Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ζ) Ενίσχυση του Πολιτισμού και Αθλητισμού

η) Έργα αφαλατώσεων.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.