Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μελομακάρονα πρόσφεραν οι υπάλληλοι φύλαξης των φυλακών Κέρκυρας στους κρατούμενους

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
24 Δεκεμβρίου 2023 / 12:36
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Μια μικρή αναγνώριση από τους ανθρώπους που έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους και γνωρίζουν περισσότερο από οποιονδήποτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι υπάλληλοι εσωτερικής φύλαξης  του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κέρκυρας, την παραμονή Χριστουγέννων πρόσφεραν μελομακάρονα στους έγκλειστους του Καταστήματος σε μία συμβολική κίνηση. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οι υπάλληλοι εσωτερικής φύλαξης  του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κέρκυρας, προέβησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, σε μία  συμβολική και ουσιαστική πράξη αγάπης και σεβασμού προσφέροντας μελομακάρονα στους εγκλείστους του Καταστήματος. Μια μικρή αναγνώριση από τους ανθρώπους που έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους και γνωρίζουν περισσότερο από οποιονδήποτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι υπάλληλοι ευχήθηκαν στους κρατούμενους να έχουν υγεία, υπομονή, κουράγιο και να είναι δυνατοί μέχρι την αποφυλάκιση και την επανένταξη τους στην κοινωνία».

ΦΩΤΟ@ΕΝΩΣΗ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.