Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει τις περιοδείες η Μερόπη Υδραίου

ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ
28 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:59
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Η Μερόπη Υδραίου συνομιλώντας με τους πολίτες αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει αυτή την τετραετία αλλά και στο πρόγραμμα της που συνδέεται με μεγάλα έργα και ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει τις περιοδείες της η νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφια στο δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ΜερόπηΥδραίου.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκε Γιαννάδες, Δουκάδες, Κανακάδες και Μάρμαρο, όππου συνομίλησε με τους πολίτες και άκουσε τα προβλήματά τους.

Η Μερόπη Υδραίου συνομιλώντας με τους πολίτες αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει αυτή την τετραετία αλλά και στο πρόγραμμα της που συνδέεται με μεγάλα έργα και ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές.

Η Μ. Υδραίου δήλωσε: «Έχουμε έργα ύψους 66 εκατομμυρίων ευρώ που εντάχθηκαν σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα . Όλα αυτά δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο.

Υπάρχουν μεγάλα έργα που μπαίνουν στο στάδιο υλοποίησης και που χρειάζονται μια δημοτική αρχή ικανή , με δυνατότητες πρόσβασης εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Υπάρχουν έργα-μεγάλοι στόχοι όπως η αντικατάσταση όλου του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο.

Όλα αυτά δεν μπορούν να τα εγγυηθούν οι άνθρωποι και οι πρακτικές του χθες.

Όλα αυτά είναι το Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το δικό μας πρόγραμμα.»

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑ 2028

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.