Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατατέθηκε ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόρειας Κέρκυρας

Κώστας Ρούσσινος
31 Αυγούστου 2023 / 13:12

Το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.ΣΥ. αποτελείται από 136 υποψήφιους, 60 δημοτικούς και 75 τοπικούς συμβούλους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κατατέθηκε σήμερα το πρωί ο συνδυασμός της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» για τον δήμο Βόρειας Κέρκυρας με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Ρούσσινο. Το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.ΣΥ. αποτελείται από 136 υποψήφιους, 60 δημοτικούς και 75 τοπικούς συμβούλους. Από αυτούς οι 60 (44%) είναι γυναίκες και οι 76 (56%) άνδρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους το 50% είναι κάτω των 40 ετών και το 25% κάτω των 30.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοίνωσε: «Είμαστε περήφανοι γιατί δίνουμε στην κοινωνία της Βόρειας Κέρκυρα ένα γεμάτο νεανικότητα, εντιμότητα, δημιουργικότητα και αγωνιστικότητα ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο που εκπέμπει τη θέληση να πάει τον τόπο μπροστά υπηρετώντας  τις ανάγκες των πολλών. Ένα ψηφοδέλτιο που μπορεί να νικήσει το παρελθόν και όλα τα πρόσωπά του.

Ξεκινάμε τον εκλογικό αγώνα με όπλα μας το “άνθος” των υποψηφίων και τις συλλογικές μας αξίες. Ξεκινάμε με στόχο  να νικήσουμε τον ωφελιμισμό και την οσφυοκαμψία και να φέρουμε μια δημοτική αρχή διεκδικητική απέναντι στην κεντρική εξουσία, δημιουργική και αποτελεσματική για το λαό και τη νεολαία».