Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Μερόπη Υδραίου

Μερόπη Υδραίου
23 Αυγούστου 2023 / 12:15

Ανδρέας Κορίκης, Κάτια Κοτινά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζεται η σταδιακή ανακοίνωση υποψηφιοτήτων από τους υποψηφίους δημάρχους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Παράταξη Μερόπης Υδραίου «Κερκυραίων Δήμος»

Ο Ανδρέας Κορίκης, επιχειρηματίας και ενεργό μέλος στην κοινωνία μας μέσα από τις εθελοντικές ομάδες «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-ΕΟΔ», και «Λέσχη 4Χ4»  θα είναι υποψήφιος με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου «Κερκυραίων Δήμος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δηλώνει: «Θα είμαι υποψήφιος μαζί της γιατί έχω ιδέες, όρεξη για δουλειά. Θέλω στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας να δημιουργήσουμε ένα Κίνημα Εθελοντισμού, να αρχίσουμε όλοι να νοιαζόμαστε για το διπλανό μας, για το τόπο μας. Η Μερόπη Υδραίου έχει έργο, είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος, έχει όραμα και θέληση. Η Κέρκυρα χρειάζεται ανθρώπους που θέλουν και μπορούν. Που θέλουν να βλέπουν μπροστά και όχι πίσω».

Η Κάτια (Αικατερίνη) Κοτινά, Προϊσταμένη Μαία, σε ιδιωτική κλινική έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Ιδιωτικού τομέα Υγείας Κέρκυρας, Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του Σωματείου εργαζομένων Ιδιωτικού τομέα Υγείας Κέρκυρας και συνεχίζει να αποτελεί μέλος του Σωματείου εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Υγείας Κέρκυρας.

Η Κάτια Κοτινά πιστεύει ότι στην Κέρκυρα του 2028 πρέπει να ενισχυθεί  το Δίκτυο των κοινωνικών υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στους δημότες του.