Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Χριστόδουλος Γκίνης υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Χριστόδουλος Γκίνης
11 Ιουλίου 2023 / 15:28

Μερόπη Υδραίου: «Η παράταξη μας, κάθε μέρα που περνάει, γίνεται πιο δυνατή»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ - ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ). «Στη νέα εποχή με νέους ανθρώπους. Ο Χριστόδουλος Γκίνης μαζί με τη Μερόπη Υδραίου.

Η Κέρκυρα του 2028 θα έχει φρεσκάδα, νέα, καθαρά και χαμογελαστά πρόσωπα.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Χριστόδουλος Γκίνης.

Ένα νέο παιδί, αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επιχειρηματίας στην πόλη της Κέρκυρας που θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τη Μερόπη Υδραίου.

Μια ισχυρή παράταξη θα δώσει τη μάχη για την Κέρκυρα του 2028, έχοντας στην πρώτη γραμμή νέα και καθαρά πρόσωπα.

«Η Μερόπη είναι η Δήμαρχος που μπορεί να εμπνεύσει, διαθέτει κύρος και αξιοπιστία, δύο στοιχεία που τα χρησιμοποιεί για να φέρνει χρηματοδοτήσεις και μεγάλα έργα στην Κέρκυρα αλλά και για να λύνει προβλήματα.

Στη νέα εποχή δεν θα πάμε με τους ανθρώπους του χθες. Θα είμαι υποψήφιος γιατί με τη Μερόπη μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο: θέλουμε να δούμε την Κέρκυρα λαμπερή και πιο όμορφη.

Θα είμαι όμως υποψήφιος μαζί της και για ένα ακόμα λόγο: γιατί η Μερόπη Υδραίου εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους, τους δίνει φωνή, ευκαιρίες να παλέψουν για τον τόπο τους.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα διεκδικήσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών, με θετικό μήνυμα και θετική σκέψη. Η Κέρκυρα μας ενώνει όλους και το πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου αναδεικνύει την Κέρκυρα που ενώνει, την Κέρκυρα του 2028» αναφέρει ο Χριστόδουλος Γκίνης.

Η Μερόπη Υδραίου, σε δήλωση της επισημαίνει:

«Η παράταξη μας, κάθε μέρα που περνάει, γίνεται πιο δυνατή.Με νέους ανθρώπους που κοιτούν μπροστά, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, που είναι μακριά από τοξικότητες και πρακτικές του χθες.

Καλωσορίζουμε τον Χριστόδουλο Γκίνη στην κοινή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Και θα νικήσουμε όλοι μαζί.»