Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ζωή Μεταλληνού με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου

Υδραίου
30 Ιουνίου 2023 / 16:46
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Έχω θετική σκέψη θέλω να προσφέρω εδώ που εργάζομαι αλλά και ζω με την οικογένεια μου, έχω προτάσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, έχω ιδέες και όρεξη για δουλειά"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από την παράταξη της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Πρόκειται για την Οικονομολόγο Ζωή Μεταλληνού η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.

Η κ. Μεταλληνού είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά ενώ πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές  στο Τμήμα Τουρισμού & Πληροφορικής στις Ψηφιακές Τεχνολογίες στην διοίκηση της φιλοξενίας και του τουρισμού, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Η Ζωή Μεταλληνού έχοντας εμπειρία στην εκπόνηση επιχειρηματικών και επενδυτικών σχεδίων για την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης, στο ΕΣΠΑ και σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα έχει ως στόχο να μετατραπεί ο Δήμος σε μοχλό στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα δήλωσε: ‘’Στηρίζω τη Μερόπη Υδραίου, συμμετέχω σε μια κοινή προσπάθεια με μια δυνατή ομάδα που έχει έργο αλλά και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Όπως λέει και η Δήμαρχος, δεν μας αρέσει να λέμε πολλά, αλλά κάνουμε πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Έχω θετική σκέψη θέλω να προσφέρω εδώ που εργάζομαι αλλά και ζω με την οικογένεια μου, έχω προτάσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, έχω ιδέες και όρεξη για δουλειά.’’

Από την πλευρά  της, η κ. Μερόπη Υδραίου τονίζει:

‘’Κάθε μέρα η ομάδα μας γίνεται πιο δυνατή. Η συμμετοχή της Ζωής Μεταλληνού στην προσπάθεια μας είναι τιμή για όλους μας.

Χρειαζόμαστε νέους, άφθαρτους, ικανούς ανθρώπους. Στην Κέρκυρα της νέας τετραετίας δεν περισσεύει κανείς.’’

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.