Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κλαίρη Μανάτου υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου

Κλαίρη Μανάτου
23 Ιουνίου 2023 / 13:54
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Μια ακόμα υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. ΓΡ. ΤΥΠΟΥ. Η γιατρός Κλαίρη Μανάτου, για χρόνια γιατρός στο νοσοκομείο της Κέρκυρας εκτελώντας και χρέη διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής,  ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μερόπη Υδραίου και θα είναι υποψήφια για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας. Η Κλαίρη Μανάτου έχει διακριτή και αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά.

Χαρακτηρίζεται από αγάπη για τον άνθρωπο και υπάρχουν πολίτες της Κέρκυρας που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ανθρωπιά αλλά και την υψηλή επιστημονική κατάρτιση της Κλαίρης Μανάτου.

« Πιστεύω ότι ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας έκανε μεγάλα και σημαντικά βήματα προόδου τα 4 τελευταία χρόνια. Η Μερόπη Υδραίου έχει σχέδιο, όραμα, αγάπη για αυτό που κάνει. Είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος που ξέρει να διεκδικεί, να σχεδιάζει, να πετυχαίνει. Συμμετέχω με όλη μου τη δύναμη και την ψυχή στην προσπάθεια της.

Διεκδικώ την ψήφο των πολιτών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων , έχοντας ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα να ενισχύσω με τις ιδέες μου τον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου αλλά και της προσφοράς υπηρεσιών προς τον δημότη» αναφέρει σε δήλωση της η Κλαίρη Μανάτου.

Από την πλευρά της, η Μερόπη Υδραίου τονίζει:

«Για μένα είναι μεγάλη τιμή να μοιράζονται μαζί μου το ίδιο όνειρο, καταξιωμένοι συμπολίτες μου, όπως είναι η Κλαίρη Μανάτου.

Η παρουσία αλλά και η υποψηφιότητα της, δυναμώνει την προσπάθεια μας.

Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε, κάναμε όμως πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του».

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.