Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προειδοποίηση ΤΕΕ για το ΕΑΚΚ: Ακατάλληλο προς χρήση, πάρτε μέτρα!

ΕΑΚΚ
22 Ιουνίου 2023 / 15:18
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Κλιμάκιο μηχανικών του ΤΕΕ και του παραρτήματος Κέρκυρας του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών επισκέφθηκε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) διαπιστώθηκε για πολλοστή φορά, και μάλιστα από εξειδικευμένους επιστημονικούς φορείς.

Ο Πρόεδρος του Π. Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ Γιάννης Μεταλληνός, Π.Μ. μαζί με τους κ. Παναγιώτη – Μάριο Μπολοβίνο, Π.Μ., Πρόεδρο του Παραρτήματος Κέρκυρας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (Σ.Π.Μ.Ε.) και τον Άγγελο Αλεξάκη, Μ.Μ., μέλος της Διοίκησης του παραρτήματος Κέρκυρας του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Μ.-Η.). επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση του ΕΑΚ Κέρκυρας και αθλητικούς παράγοντες

Οι εγκαταστάσεις λόγω παλαιότητας, τρόπου κατασκευής και ποιότητας των υλικών αλλά και μακρόχρονης έλλειψης συντήρησης, καθίστανται ακατάλληλες προς χρήση και απαιτούνται άμεσες αποφάσεις και ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.