Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόσληψη ενός επικουρικού γιατρού στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
09 Ιουνίου 2022 / 15:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε σήμερα, η πρόσληψη ενός επικουρικού Ιατρού, Επιμελητή Β’, ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανακακοίνωσε ότι με αυτήν την πρόσληψη, στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, υπηρετούν, πλέον, πέντε (5) Ιατροί, Γενικοί Χειρουργοί, τέσσερις (4) μόνιμοι και ένας (1) επικουρικός, ενώ αναμένεται, στο προσεχές χρονικό διάστημα, ο διορισμός ενός (1) ακόμη μόνιμου Ιατρού, με ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής.
 
«Με δεδομένη την πρόωρη αποχώρηση του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής (λόγω της συνταξιοδότησής του στις 31.12.2022), η Διοίκηση του Γ.Ν.Κ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στους λοιπούς ενεργούς, υπηρετούντες Γενικούς Χειρουργούς της Κλινικής, αλλά και στον Διευθυντή των Τ.Ε.Π., για την άοκνη προσπάθειά τους και τον ανιδιοτελή επαγγελματισμό τους, για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, καθώς αυτή αποτελεί σταθερό πυλώνα της γενικότερης ασφαλούς λειτουργίας του Ιδρύματος.
 
Εύχεται, τέλος, στον νεοπροσληφθέντα Ιατρό, ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής, καλή σταδιοδρομία και τον καλωσορίζει στο δυναμικό του Νοσοκομείου».