Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ: Οι όψιμοι σωτήρες διαβάλλουν τη νέα διοίκηση

Νοσοκομείο Κέρκυρας
20 Σεπτεμβρίου 2016 / 16:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κλίμα οργανωτικής ανασυγκρότησης ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, η Επιτροπή Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του νέου διοικητή του Νοσοκομείου

Φ. Κακαβίτσα: « Ως ενιαίος Συνασπισμός και νυν ΣΥΡΙΖΑ, από το 1989 έως σήμερα στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και όλες τις διοικήσεις του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ανεξάρτητα αν συμφωνούσαμε με την πολιτική τους, ασκώντας γόνιμη κριτική, με παραινέσεις και παρεμβάσεις, επιδιώκοντας τη θετική εξέλιξη του συστήματος υγείας προς όφελος των πολιτών.

Λασπολογίες...

Μετά λύπης μας, παρατηρούμε ότι, από την ημέρα που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ τη διακυβέρνηση της χώρας, παραλαμβάνοντας ένα μισοδυαλυμένο σύστημα υγείας, βρίσκονται διάφοροι όψιμοι σωτήρες που οι ίδιοι αποτελούν μέρος του προβλήματος, οι οποίοι, λασπολογώντας, δυναμιτίζουν με δήθεν καταγγελτικό λόγο την προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, της 6ης Υ.ΠΕ. και της σημερινής διοίκησης του Νοσοκομείου, χαρακτηρίζοντας τον διοικητή και τη διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας ως “τα δικά μας παιδιά”.
Διευκρινίζουμε ότι κανείς από τους δύο δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο παρελθόν οι θέσεις αυτές καλύπτονταν μόνο από κομματικά στελέχη. Φαίνεται ότι αυτό τους χαλάει τη συνταγή και γι’ αυτό διαμαρτύρονται.
Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας στηρίζει τις θετικές προσπάθειες της διοίκησης του Γ.Ν.Κ. για τη βελτίωση των παροχών υγείας στον Νομό. Καλούμε όλους όσοι νοιάζονται πραγματικά, να συμπορευτούν με την προσπάθεια εξυγίανσης του συστήματος και να απαιτήσουμε μαζί την καλύτερη δυνατή στελέχωση τού -παραμελημένου από έλλειψη προσωπικού- Νοσοκομείου της Κέρκυρας.