Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από το χώρο του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
06 Φεβρουαρίου 2017 / 15:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τρεις νεαροί, οι δύο ανήλικοι μάλιστα, φέρονται ως οι δράστες των διαδοχικών κλοπών που σημειώθηκαν την Τρίτη (31-01-2017), από το χώρο του Γενικού Νοσοκομείου στην Κέρκυρα.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι τρία άτομα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (31-01-2017), παραβίασαν -αρχικά- περίπτερο, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, προϊόντα καπνού και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 300 ευρώ.
 
Στη συνέχεια, παραβίασαν έξι συνολικά αυτοκίνητα, που βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, αφαιρώντας από ένα από αυτά ένα ραδιοκασετόφωνο.
 
Επιπλέον, από τον ίδιο χώρο αφαίρεσαν και δύο ποδήλατα.
 
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγάλο μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.     
 
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών ατόμων ηλικίας 16, 17 και 24 ετών, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατά συναυτουργία. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.