Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Μερόπης Υδραίου (video)

Μερόπη Υδραίου
22 Μαΐου 2019 / 18:07

Στην τελική ευθεία πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κεντρικό σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η υποψήφια δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.
Η υπ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα κύρια σημεία του προγράμματος της, τονίζοντας ότι «Έχουμε πρόγραμμα, σχέδιο και θέληση ενώ άλλοι έχουν μόνο παρελθόν»
Επισήμανε ότι ‘«Την Κυριακή στην κάλπη των ευρωεκλογών, κάθε πολίτης θα κάνει τη δική του επιλογή. Στην κάλπη όμως των δημοτικών εκλογών ψηφίζουμε για τον τόπο που ζούμε, ψηφίζουμε για τα παιδιά μας που πρέπει να ζουν σε ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον. Και η ψήφος αυτή δεν είναι κομματική.
Είναι ψήφος καρδιάς και εμπιστοσύνης Αυτή την ψήφο σας ζητώ. Μια ψήφο από την καρδιά και την ψυχή σας.»
Έστειλε το μήνυμα ότι ως Δήμαρχος την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα καλέσει σε συνάντηση όλες τις παρατάξεις για να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης.
Παράλληλα παρουσίασε τους υποψηφίους της παράταξης ‘’Κερκυραίων Δήμος-ΝΕΑ ΑΡΧΗ’’ τονίζοντας ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με ικανούς, νέους και άφθαρτους ανθρώπους που προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα και τους ενώνει μόνο η Κέρκυρα.