Η Μερόπη Υδραίου ξεκίνησε διανομή εντύπων με το πρόγραμμά της

«Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών με το πρόγραμμά μας»

10
Μαΐου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το έντυπο πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου για το Νέο Δήμο, είναι στα χέρια των πολιτών, αφού έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμεται εδώ και μέρες.
Η υπ. Δήμαρχος συζητά με τους πολίτες και ακούει τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις.
Χθες επισκέφθηκε τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Παλαιοκαστριτών, Μακράδες, Κρήνη και την περιοχή του  Αγγελοκάστρου, ενώ αργά το απόγευμα έκανε περιοδεία στα μαγαζιά στο Νέο Λιμάνι της Κέρκυρας, μαζί με στελέχη και υποψηφίους της παράταξης «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι συνδημότες της ήταν ιδιαίτερα θερμή, είναι δεδομένο ότι το αίτημα για μια Νέα Αρχή είναι πλειοψηφικό ρεύμα. Οι πολίτες απαιτούν ένα Νέο Δήμο ,υψηλών δυνατοτήτων , που θα τους προσφέρει νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες, θα λειτουργεί με άλλες ταχύτητες και θα βελτιώσει την καθημερινότητα τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά μας».
Σε δήλωση της, η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:
«Η δική μας επιλογή είναι να μιλάμε μόνο για το μέλλον.
Με το πρόγραμμά μας κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Είμαστε η μόνη παράταξη που καταθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα στους πολίτες για να γνωρίζουν τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί κάνουμε μια Νέα Αρχή, με αγάπη για την Κέρκυρα».