Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης στην πόλη

ΡΟΔΙΑΚΗ
01 Ιουνίου 2018 / 07:00

Το έτος 2018 έχει ανακηρυχθεί ως Έτος Ανακύκλωσης από το Δήμο Ρόδου και η μεγάλη αυτή γιορτή γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου για την προώθηση της Ανακύκλωσης στο νησί.

ΡΟΔΟΣ. Η Διεύθυνση  Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου συνδιοργανώνει με το ΔΟΠΑΡ μια Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για μικρούς και μεγάλους, γίνεται από τις 09:00 έως τις 13:00 στις 100 Χουρμαδιές. Το έτος 2018 έχει ανακηρυχθεί ως Έτος Ανακύκλωσης από το Δήμο Ρόδου και η μεγάλη αυτή γιορτή γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Διεύθυνσης  Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου για την προώθηση της Ανακύκλωσης στο νησί. Στην εκδήλωση συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων από όλη τη Ρόδο και είναι ανοιχτή σε όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους,  που θέλουν να ψυχαγωγηθούν, να παίξουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα.
Τις εκδηλώσεις στηρίζουν: Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων Ρόδου,  η Τοπική Κοινότητα Δήμου Ρόδου, η Διεύθυνση Πρασίνου Δήμου Ρόδου,  ο Σύλλογος Εικαστικών Ρόδου, ο ΡΟΔΑ,  ο Πολυχώρος Χαραυγή, η εταιρεία διοργανώσεων Αρίων Παλλάς και η Κοινοπραξία: Στήριξις Τεχνική Α.Ε.- ENACT-WATΤ. Η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου θα συνεχίσει αδιαλείπτως την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  σχετικά με την Ανακύκλωση όλων των πολιτών και κυρίως των παιδιών, τα οποία αποτελούν και την ελπίδα για τη διάσωση του περιβάλλοντος.