Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Γεν. Συνέλευση της ΗΑΤΤΑ ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Β. Καββαδίας

ΗΑΤΤΑ
19 Ιανουαρίου 2018 / 12:37

Στην Γενική Συνέλευση της ΗΑΤΤΑ (Εν Ελλάδι Τουριστικών Πρακτόρων),

που πραγματοποιήθηκε   στις 16/1/2018 στη Αθήνα, παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος  Τουρισμού  και Παιδείας Βασίλης Καββαδίας.

Ο Βασίλης Καββαδίας είχε διαδοχικές συναντήσεις  με τον Πρόεδρο της Fed Hatta Λύσσανδρο Τσιλίδη καθώς  και τον  Πρόεδρο  Zane Kerby  και Αντιπρόεδρο Robert Duglin, της ASTA  (Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων  Ηνωμένων Πολιτειών).  Συζητήθηκε ο συντονισμός της επίσκεψης ομάδας αμερικανών πρακτόρων στην Κέρκυρα. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί  μετά το Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού στην Αθήνα στις 19/4/2018.

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα  και εκφράστηκε έντονο ενδιαφέρον των Αμερικανών, τόσο για ιδιαίτερες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται  στο νησί μας, όσο και για την τέλεση γάμων.
Κατά τη διάρκεια  της επίσκεψης  στην Αθήνα, ο Αντιδήμαρχος  συναντήθηκε με εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών της Ryanair και  Aegean και συζητηθήκαν  θέματα  στρατηγικής  συνεργασίας  του Δήμου με τις εταιρείες.
Ακολούθησε συνάντηση του Αντιδημάρχου με δημοσιογράφους της “Καθημερινής”, της “Ναυτεμπορικής”  και εκπροσώπους της εταιρείας Traveling news  στους οποίους παρουσίασε  το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Κέρκυρας, με σκοπό να προβληθεί από τα παραπάνω Μ.Μ.Ε
Τέλος στην συνάντηση  του Αντιδημάρχου με την  Αντιπρόεδρο  του ΕΟΤ Αγγελική Χοντροματίδου, αφού παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής,  συμφωνήθηκαν οι από κοινού ενέργειες ώστε το πρόγραμμα να υλοποιηθεί. Εξετάστηκαν επίσης τρόποι κοινής δράσης για την επιτυχή έκβαση τόσο  του Πανελλήνιου Αθλητικού Συνεδρίου που θα γίνει  στην Κέρκυρα, όσο  και του Corfu Food and Wine Festival το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στι  13 – 5 – 2018.
 

Ο αντιδήμαρχος Β. Καββαδίας με την υπ. δημοσίων σχέσεων της Aegean Ρούλα Σαλούτση, τον πρόεδρο της ASTA, Zane Kerby, τον ταμία της HATTA Βασίλη Κοντό και τον πρόεδρο της ΗΑΤΤΑ Στάθη Σκρέτα