Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέρασαν τα φαβορί στο κύπελλο

ΕΠΣΚ
06 Δεκεμβρίου 2017 / 16:58
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στους τέσσερις του κυπέλλου ερασιτεχνών βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης η Λευκίμμη,

ο ΟΦΑΜ, η Αναγέννηση Περιβολίου και η Βολίδα. Οι δεύτεροι αγώνες των προημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΚ έγιναν χωρίς εκπλήξεις και στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας η ΑΕ Λευκίμμης νίκησε και στην Αχαράβη τον Θιναλιακό με 1-0, με ένα τέρμα που πέτυχε ο Λεπενιώτης. Ήταν ένα ματς που τράβηξε το ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες είναι πολύ δυνατές, αν και τις χωρίζει μια κατηγορία. Ο Θιναλιακός είχε δύσκολο έργο λόγω της ήττας στον πρώτο αγώνα με 2-0, το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά η έμπειρη Λευκίμμη πήρε αυτό που ήθελε.
Στο άλλο σπουδαίο ματς που έγινε στον Βορρά, η Αναγέννηση Περιβολίου αν και ηττήθηκε, πήρε την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ, αφού είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 2-1 και η ήττα με 3-2 ήταν «γλυκιά» και συνοδεύτηκε με πρόκριση.
Η Βολίδα με το κλασικό για φέτος 1-0, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, νίκησε και στο δεύτερο ματς το Κοντόκαλι, με το ίδιο σκορ που είχε κερδίσει και το πρώτο ματς και πέρασε στους τέσσερις, είναι η μοναδική ομάδα της Α΄ κατηγορίας, αφού πλην της Λευκίμμης που είναι στη Γ΄ Εθνική, στην κληρωτίδα των ημιτελικών θα είναι και δυο ομάδες της Α1.
Στο άλλο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες της Α1,               ο ΟΦΑΜ νίκησε εύκολα τους Παξούς με 4-1 και πέρασε στον ημιτελικό, αφού στο πρώτο ματς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3.
 
Τα αποτελέσματα
ΟΦΑΜ - ΑΟ Παξοί                                                (3-3)       4-1
Θιναλιακός - ΑΕ Λευκίμμης                                 (0-2)       0-1
Βολίδα - Κοντόκαλι                                               (1-0)       1-0
Αχιλλέας Νυμφών - Αναγέννηση Περ.                               (1-2)       3-2
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια