Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε εξέλιξη οι εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (photos)

κάλπες
12 Nov 2017 / 09:10
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα άνοιξαν στις 8 το πρωί

και  αναμένεται να κλείσουν στις 8 το βράδυ, πλην Αθήνας που θα δοθεί παράταση μιας ώρας λόγω των δυσκολιών στις μετακινήσεις εξαιτίας του Μαραθωνίου. Υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαρστεράς είναι οι: Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκης, Γ. Καμίνης, Ν. Ανδρουλάκης, Ι. Μανιάτης, Ι. Ραγκούσης, Κ. Γάτσιος, Α. Πόντας και Δημ. Τζιώτης.

Στην Κέρκυρα θα υπάρχουν έξι εκλογικά τμήματα και ένα στους Παξούς. Για
να ψηφίσει κάποιος δεν χρειάζεται να είναι μέλος του κόμματος.

Η διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή. Στις 19 Νοεμβρίου θα αναμετρηθούν οι δύο πρώτοι σε ψήφους του πρώτου γύρου.
Στις 19 Νοεμβρίου, ωστόσο, θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι συμμετείχαν και στη διαδικασία της πρώτης Κυριακής, οπότε θα κάνουν την εγγραφή τους, καταβάλλοντας και το αντίτιμο των 3 ευρώ, με το οποίο θα καλυφθεί το κόστος της διαδικασίας.                                                               




Δείτε πού ψηφίζετε

 

· ΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ: Αργυράδες- Πρώην Δημαρχείο

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΙΜΑΙΩΝ : Λευκίμη  ΚΕΠ Λευκίμης

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΑΙΑΚΩΝ : Ύψος Πρώην Δημαρχείο

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αγρός Πρώην Δημαρχείο

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΙΝΑΛΙΩΝ : Αχαράβη Πρώην Δημαρχείο
 
· ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ : Γάιος Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
  
Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.