Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει ο Στρατηγός στους Αργυράδες - Έκκληση για να μείνει ο Πετρόγιαννης

Κρόνος Αργυράδων
09 Ιουνίου 2017 / 18:12
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας ποδοσφαιριστής που τον έχουν χαρακτηρίσει «ορχήστρα», στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ίσως ότι καλύτερο στη θέση αυτή έχει να επιδείξει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια,

ο Γρηγόρης Στρατηγός συνεχίζει για 3η χρονιά στον Κρόνο, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Ο Γρηγόρης που πέρασε από τον ΑΟ Κέρκυρα και έγινε επαγγελματίας, από τον ΠΑΣ Γιάννενα και από πρωταγωνίστριες ομάδες του νησιού, αφού με τη Βολίδα κέρδισε το Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, με την Κασσιώπη δυο ανόδους σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική, με τον Όλυμπο άνοδο στη Γ΄ Εθνική, τα δυο τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Κρόνο όπου και συνεχίζει.
 
Έκκληση του κόσμου για να μείνει ο Πετρόγιαννης
 
Η ανακοίνωση τόσο του Βασίλη Πετρόγιαννη όσο και του Κρόνου για τη λύση της συνεργασίας, δεν άφησε αδιάφορους τους φίλους της ομάδας, που θέλουν οπωσδήποτε να συνεχίσει ο «αρχηγός» στην ομάδα για να υλοποιηθεί το όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Το σίγουρο είναι πως η ποιότητα του Βασίλη σαν ανθρώπου και σαν ποδοσφαιριστή δεν του επιτρέπει να μην είναι όπως πρέπει στις υποχρεώσεις του και επειδή οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι τροχοπέδη σε αυτό, θέλησε να μην συνεχίσει στον Κρόνο, το ξέρει ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής, για το λόγο αυτό και σεβάστηκε το αίτημα του Πετρόγιαννη. Όμως τόσο ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «ΤΙΤΑΝΕΣ» του Κρόνου στο νησί, όσο και ο Σ.Φ. της Αθήνας έβγαλαν ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να αλλάξουν την απόφαση του ποδοσφαιριστή και είναι χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα:
Ανακοίνωση των «Τιτάνων»:Η ανάρτηση του αρχηγού της ομάδας μας Βασίλη Πετρόγιαννη με ευχές και ευχαριστίες για τον πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή και τον Κρόνο προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια δείχνει τον χαρακτήρα και την ευγένεια του Βασίλη Πετρόγιαννη και από την άλλη μας προκαλεί  στενοχώρια η ενδεχόμενη αποχώρησή του.  Βασίλη, γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες και τις μεγάλες αποστάσεις από τον χώρο εργασίας σου και κατανοούμε δυο χρόνια τώρα τις προσπάθειες που έχεις κάνει. Γνωρίζουμε τη σημαντική προσφορά σου στην ομάδα και στις επιτυχίες  της. Για αυτό σου ζητάμε να αλλάξεις απόφαση και να γυρίσεις στον Κρόνο στο δεύτερο σπίτι σου!
Από την άλλη ο Σ.Φ. ΚΡΟΝΟΥ Αργυράδων Αττικής, κινείται στο ίδιο μοτίβο, αναφέροντας στο τέλος για τον Πετρόγιαννη… «η σημαία να παραμείνει στον ιστό της».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια