Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αγάθη Κοσκινά και ο Σπύρος Κλείσσας τραγουδούν με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

Αγάθη Κοσκινά
13 Φεβρουαρίου 2019 / 08:35
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσού θα βρεθεί η Κερκυραία μουσικός Αγάθη Κοσκινά μαζί τον ερμηνευτή Σπύρο Κλείσσα να πλαισιώνουν το μουσικοσυνθέτη Γιώργο

Χατζηνάσιο σε βραδιά αφιερωμένη στο έργο του από τους 'τροβαδούρους' της Κηφισιάς.
Στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της Κηφισιάς συμμετέχει και ο Κερκυραίος ποιητής - συγγραφέας Κωνσταντίνος Γεωργάτος που πρόσφατα ολοκλήρωσε τη ποιητική συλλογή του «Ελλήνων Μέθεξις» ο οποίος θα έχει και το αφηγηματικό σκέλος της βραδιάς υπ΄ευθύνη του. 
Εκτός των δυο ερμηνευτών που επέλεξε ο μουσικοσυνθέτης για μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, στη παράσταση αυτή θα πάρει μέρος και η παιδική χορωδία των 'τροβαδούρων' υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σιτώτη.
Όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσός, οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Χατζηνάσιου που έγιναν γνωστές μέσα από τις δισκογραφικές δουλειές  των μεγαλύτερων ερμηνευτών της Ελλάδος θα παρουσιαστούν από τους δύο ερμηνευτές, οι οποίοι με εντατικές πρόβες ετοιμάζονται για τη παράσταση τους.
Μάλιστα η συνεργασία αυτή δεν θα είναι η μόνη, αφού μετά την αίθουσα του Παρνασσού θα βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 23/3 και θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε Κεφαλλονιά, Πάτρα και Σάμο με το ενδεχόμενο περισσότερων εμφανίσεων και σε άλλες πόλεις να είναι εξαιρετικά πιθανό.
Οι παραστάσεις αυτές για τη Κερκυραία μουσικό δίνουν συνέχεια στις πολύ πετυχημένες της εμφανίσεις ως ερμηνεύτρια δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής όπως του Μίμη Πλέσσα, του Γιάννη Σπανού, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Δημήτρη Μπάσση κ.α. καθώς και στο εξαιρετικό μουσικό τρίο που έχουν δημιουργήσει με το Σπύρο Κλείσσα και τον μαέστρο της 'Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Θωμά Κοντογεώργη, παρουσιάζοντας το ταλέντο τους σε σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.
 
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.