Πέμπτη 13.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αναγέννηση σκόρπισε 5-0 την Ανέζα Άρτας και ελπίζει

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ
15 Μαΐου 2024 / 19:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Αναγέννηση Περιβολίου μόνο με νίκη επί της Ανέζας Άρτας, σε ματς της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, θα διατηρούσε τις όποιες ελπίδες της για να πετύχει το στόχο της.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Αναγέννηση Περιβολίου μόνο με νίκη επί της Ανέζας Άρτας, σε ματς της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, θα διατηρούσε τις όποιες ελπίδες της για να πετύχει το στόχο της. Μπόρεσε πολύ εύκολα να «διαλύσει» με 5-0 την αντίπαλό της και μένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου έστω και αν δεν είναι σε πλεονεκτική θέση. Μετράει ακόμη και η διαφορά τερμάτων στις ισοβαθμίες και έχοντας κακή συγκομιδή η Κερκυραϊκή ομάδα κυνήγησε το σκορ, παρ΄ ότι είχε κλειδώσει από το α΄ μέρος τη νίκη.

Σκορ άνοιξε στο 23΄ ο Κυπτίου, ενώ στο 31΄ ο Θηραίος διπλασίασε τέρματα της Αναγέννησης ενώ στο 45΄ ο Μίτσουλης με πέναλτι έκανε το 3-0, σκορ ημιχρόνου. Δύο λεπτά μετά το ξεκίνημα του β΄ μέρους, στο 47΄ ο Καρύδης έκανε το 4-0 και στο 53΄ ο Γαρδικιώτης πέτυχε το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Τικόζογλου, Φακανάς, Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

Αναγέννηση Περιβολίου (Στ. Κουλούρης): Σιμιστήρας, Μίτσουλης, Κατελούζος, Καρύδης, Κυπτίου, Στέρεφ, Τάσσης, Καρβάλιο, Γαρδικιώτης, Θηραίος, Τσεβανέδης.

ΠΑΣ Ανέζα (Δ. Σφήκας): Γεωργάκης, Χουλιάρας, Ρώσσιος, Γκανάρας, Ρούμπος, Τσαμπάς, Νίκαρης, Πλακιάς, Παραλίκας, Χρηστογιάννης, Σιώζος.

 

Στα άλλα ματς είχαμε μεγάλες σε έκταση σκορ νίκες των γηπεδούχων, αφού όλες οι ομάδες κυνηγάνε τα γκολ, έχοντας στο μυαλό τους πιθανές ισοβαθμίες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνισιτκή:

 

Αποτελέσματα (4η αγωνιστική)

Αναγέννηση Περιβολίου – Ανέζα Άρτας               5-0

Άρης Φιλιατών – Παναγρινιακός             5-1

Αμβρακικός - AE Γραμμοχωρίων               8-1

Ρεπό η  Θύελλα Ελεούσας

 

Βαθμολογία

Ομάδες                                τερμ.     βαθ.

Αμβρακικός Βόνιτσας    13-3       10

Άρης Φιλιατών*               10-3       6

Αναγέννηση Περιβ.        9-7          6                                           

……………………………………………………..

Θύελλα Ελεούσας           6-2          5

Παναγρινιακός*              5-6          4

Ανέζα Άρτας                      4-14       3

ΑΕ Γραμμοχωρίων*        2-15       0

**Έχουν κάνει το ρεπό τους

 

Πρόγραμμα (5η αγωνιστική)

Κυριακή 19 Μάη 17.00

Αναγέννηση Περιβολίου – Αμβρακικός Βόνιτσας

Θύελλα Ελεούσας - Άρης Φιλιατών

AE Γραμμοχωρίων - - Παναγρινιακός

Ρεπό η Ανέζα Άρτας

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια