Παρασκευή 14.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αναγέννηση με Ανέζα Άρτας, θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ
14 Μαΐου 2024 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Αναγέννηση Περιβολίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μάη την Ανέζα Άρτας στο γήπεδό της σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. (οι άλλοι είναι στις 5μ.μ.).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Αναγέννηση Περιβολίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μάη την Ανέζα Άρτας στο γήπεδό της σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. (οι άλλοι είναι στις 5μ.μ.). Είναι ένας τελικός για την κερκυραϊκή ομάδα αφού για να κρατήσει τις όποιες ελπίδες της για άνοδο πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει. Η εκτός έδρας ήττα την περασμένη Κυριακή με Παναγρινιακό την έφεραν σε δύσκολη θέση, όμως ακόμη χειρότερο ήταν ότι πήγε με αποστολή μόλις 12 παικτών και ελπίζουμε πως θα εμφανιστεί με την Ανέζα με λιγότερες απουσίες. Διαιτητές ορίστηκαν από την ΕΠΣ Μακεδονίας οι κ. Τικοτζόγλου, Ι. Φακανάς, Β, Χατζηβασιλείου, ενώ ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην Κερκυραϊκή ομάδα για να πετύχει το στόχο της ανόδου.

 

Πρόγραμμα (4η αγωνιστική)

Τετάρτη 15 Μάη 17.00

Αναγέννηση Περιβολίου – Ανέζα Άρτας

Άρης Φιλιατών - Παναγρινιακός

Αμβρακικός Βόνιτσας - AE Γραμμοχωρίων

Ρεπό η  Θύελλα Ελεούσας

 

Βαθμολογία

Ομάδες                                τερμ.     βαθ.

Αμβρακικός Βόνιτσας    5-2          7

Θύελλα Ελεούσας           6-2          5

Παναγρινιακός*              4-1          4

……………………………………………………..

Άρης Φιλιατών*               5-2          3

Αναγέννηση Περιβ.        4-7          3

Ανέζα Άρτας                      4-9          3

ΑΕ Γραμμοχωρίων*        1-6          0

**Έχουν κάνει το ρεπό τους

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια