Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Λ. Γούστης για το τουρνουά - Το ευχαριστώ της ΕΛΟΚ

Κρίκετ
11 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ψυχή της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού τουρνουά γυναικών ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Στυλιανός (Λάκης) Γούστης και εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι έκανε άψογη δουλειά.

Του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για τους αγώνες και την πρωτιά της Ελλάδας και μας επισήμανε:  

«Στο τουρνουά γυναικών που διεξήχθη στην Κέρκυρα από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν η Ελλάδα η Σερβία το Λουξεμβούργο και η Ρουμανία και ήταν αξιολογημένο από το ICC για την παγκόσμια κατάταξη των Εθνικών ομάδων. Η ομάδα μας είχε εξαιρετική απόδοση και κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση του τουρνουά νικώντας στο τελικό την πολύ καλή ομάδα της Ρουμανίας και να σκαρφαλώσει στην 31η θέση της παγκόσμιας κατάταξης . Είμαστε υπερήφανοι για τα κορίτσια μας και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα βελτιώσουμε την θέση μας στην παγκόσμια κατάταξη. Πλέον το γυναικείο κρίκετ παίζεται σε όλο τον κόσμο και η κατάταξη στην 31η θέση μας κάνει υπερήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους αθλήτριες, προπονητές, γυμναστές και σε αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια της ομοσπονδίας και συνέβαλαν στην τόσο σημαντική Εθνική διάκριση».

Εξ άλλου το πρωί της Δευτέρας 11/9 η Ομοσπονδία κρίκετ με δελτίο τύπου ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία του Ευρωπαϊκού Τουρνουά. 

Το ευχαριστήριο της ΕΛΟΚ

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας της Ρουμανίας της Σερβίας και του Λουξεμβούργου. Ήταν μία εβδομάδα γεμάτη Κρίκετ, συνεργασίες και συγκινήσεις. Νικητήρια ομάδα αναδείχθηκε η Εθνική μας Ομάδα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχή διεξαγωγή της.

Τον Αντιπρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ. κ. Στυλιανό Γούστη επικεφαλής της διοργάνωσης, τους προπονητές της Εθνικής μας Μισφούτ Ιωσήφ, Σπύρο Δολιανίτη και Δημήτρη Βαρζακάκο, τους διαιτητές και scorers Ιωάννη Αυθίνο, Μιχάλη Ρέβη, Αντώνη Χαλικιά και Κορωνάκη Κώστα, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την κλινική Θεραπεία, την Δήμαρχο κ. Μερόπη Υδραίου, την Αντιδήμαρχο κ. Χρυσούλα Τόμπρου τον κ. Φώτη Σκούρτη και το τεχνικό προσωπικό του Δήμου.

Ειδικές ευχαριστίες στον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Ευάγγελο Χειμαριό για την καθοδήγηση την πολύτιμη βοήθεια του και την ανελλιπή παρουσία του σε κάθε βήμα της διοργάνωσης.

Θερμά ευχαριστούμε και τον κ. Παργινό Βίκυ πρώην Πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ για την παρουσία του στους αγώνες.

Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Γυναικών για την κατάταξη στην 1η θέση, αήττητη σε όλους τους αγώνες .

Φωτο@ΕΛΟΚ:  Ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ κ. Γούστης πίσω από την Μαρία Συριώτη που παραλαμβάνει το βραβείο σαν καλύτερη παίκτρια του τελικού, από τον Γ.Γ. της ΕΛΟΚ κ. Μ. Τσαγκαράκη

 

 

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια