Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Πήγασος Ν. Κέρκυρας για την ανάδειξη των παιδιών

Πήγασος Ν. Κέρκυρας
16 Ιουνίου 2023 / 17:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρ΄ ότι έχουν ένα ανοικτό γηπεδάκι στο Νεοχώρι στη Νότια Κέρκυρα, έχουν φτάσει τα 135 άτομα (αγόρια και κορίτσια) να προπονούνται με την ομάδα του Πήγασου Νότιας Κέρκυρας και αυτό είναι τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς και τις συνθήκες προπόνησης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρ΄ ότι έχουν ένα ανοικτό γηπεδάκι στο Νεοχώρι στη Νότια Κέρκυρα, έχουν φτάσει τα 135 άτομα (αγόρια και κορίτσια) να προπονούνται με την ομάδα του Πήγασου Νότιας Κέρκυρας και αυτό είναι τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς και τις συνθήκες προπόνησης. Είναι ένα ακόμη δείγμα της τεράστιας ανάγκης να γίνει το κλειστό στη Νότια Κέρκυρα.

Αυτό που πρεσβεύει ο Πήγασος, η ανάδειξη των παιδιών μέσα από την Ακαδημία που θα πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα, αλλά και η δυνατότητα να πάνε όπου θεωρούν καλύτερα για την εξέλιξή τους, είναι ότι καλύτερο και για την ομάδα και τα παιδιά και αυτή η φιλοσοφία είναι καθολικά αποδεκτή. Μια ενημέρωση για όλα αυτά, καθώς και ένα ευχαριστώ Σε έναν επαγγελματία που στηρίζει όλο τον αθλητισμό της Λευκίμμης αποτυπώνονται στην παρακάτω ανακοίνωση του Πήγασου:

 

«Το Ανδρικό τμήμα ενός συλλόγου είναι ο τελικός προορισμός και στόχος κάθε νεαρού αθλητή στα τμήματα υποδομής του. Στην ομάδα μας, είναι ένας στόχος απόλυτα πραγματοποιήσιμος. Για μας, το σημαντικότερο είναι να αγωνίζονται στην ομάδα αθλητές που έχουν βγει από την παραγωγική της διαδικασία. Όσα παιδιά έχουν αγάπη, όρεξη για δουλειά και ταλέντο, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα αγωνιστούν στην ανδρική μας ομάδα και δε θα βρουν μπροστά τους μεταγραφές που θα τους κόψουν το δρόμο. Αν αυτό επαρκεί για πρωταθλήματα και ανόδους έχει καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει. Η σημαντικότερη διάκριση θα έχει ήδη επιτευχθεί με τη συμμετοχή τους. Αυτή η προσπάθεια, να στελεχώνεται μια ανδρική ομάδα με πολλούς νεαρούς αθλητές, δεν είναι εύκολη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την στηρίξει με την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας για τη σεζόν 2023-24 και η επιχείρηση ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΤΖΑΚΙΑ στη Λευκίμμη. Την ευχαριστούμε θερμά που στο απαιτητικό πρωτάθλημα Β’ Ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ θα βρίσκεται δίπλα μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια