Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με στόχο τους τελικούς (Κ-17) έφηβοι και νεάνιδες του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
26 Απριλίου 2023 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι κληρώσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης έγιναν Τετάρτη (26/4) στην ΚΟΕ και ανάμεσά τους για την Γ’ Φάση Εφήβων (Κ17) και την Β’ Φάση Νεανίδων (Κ17)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι κληρώσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης έγιναν Τετάρτη (26/4) στην ΚΟΕ και ανάμεσά τους για την Γ’ Φάση Εφήβων (Κ17) και την Β’ Φάση Νεανίδων (Κ17) που συμμετέχουν οι ομάδες του ΝΑΟΚ. Είναι και οι δυο ομάδες ένα βήμα πριν τους τελικούς και θα προσπαθήσουν να προκριθούν και να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή θέση.

Βέβαια κάθε φάση γίνεται και πιο δύσκολη για τις ομάδες μας, αλλά μετράει τόσο η συμμετοχή όσο και η σπουδαία προσπάθεια που γίνεται από όλους στον Όμιλο (Διοίκηση, προπονητικό τιμ, αθλητές-τριες). Τα αγόρια θα πάνε Θεσσαλονίκη για την Γ΄ φάση των αγώνων που θα γίνουν 12 με 14 Μάη. Οι όμιλοι των εφήβων (Κ-17) είναι:

Α’ όμιλος Αττικής: ΝΕ Πατρών, Παναθηναϊκός, ΑΟ Π. Φαλήρου, Ηλυσιακός, Νηρέας Γέρακα
Β’ όμιλος Αττικής: ΝΟ ουλιαγμένης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών, Ιωνικός Νίκαιας, ΣΚ ΡΟΗ
Β’ όμιλος Αττικής: Πανιώνιος, ΓΣ Ηλιούπολης, ΓΣ Περιστερίου, Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας
Όμιλος Θεσσαλονίκης: ΝΟ Λάρισας, ΝΑΟ Κέρκυρας, Άρης Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου, ΟΦΘ
Στην Τελική φάση (23-25 Ιουνίου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (F12).

Β’ Φάση Νεάνιδες

Τα κορίτσια του ΝΑΟΚ (Κ-17) πάνε 5 με 7 Μάη να αγωνιστούν στην Β΄ φάση των αγώνων και αυτά είναι στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης και για εκεί θα ταξιδέψουν με στόχο την πρόκριση στα τελικά. Οι όμιλοι:

Όμιλος Αθήνας: Εθνικός Πειραιά, Ολυμπιακός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος
Όμιλος Θεσσαλονίκης: Άλιμος ΝΑΣ, ΠΑΟΚ, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΕ Πατρών, Νέος Ηρακλής
Όμιλος Χανίων: ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΟΦΗ, ΝΟ Βουλιαγμένης
Στην Τελική φάση (16-18 Ιουνίου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από τους δύο πρώτους Ομίλους και οι 2 πρώτες από τον τρίτο Όμιλο (F8).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια