Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το μέλλον της Ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΚ είναι εδώ

ΝΑΟΚ
12 Μαρτίου 2024 / 14:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το μέλλον σε κάθε άθλημα έχει βάση τα παιδιά και στο Ιστιοπλοϊκό τμήμα του ΝΑΟΚ υπάρχουν πολλά με μεγάλη ποιότητα και εγγυώνται καλύτερες μέρες και περισσότερες διακρίσεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μέλλον σε κάθε άθλημα έχει βάση τα παιδιά και στο Ιστιοπλοϊκό τμήμα του ΝΑΟΚ υπάρχουν πολλά με μεγάλη ποιότητα και εγγυώνται καλύτερες μέρες και περισσότερες διακρίσεις.

Από τη συμμετοχή, που δείχνει το βάθος του τμήματος αρχικά και τις διακρίσεις στη συνέχεια, ο ΝΑΟΚ φαίνεται ξεκάθαρα ότι δουλεύει πολύ μεθοδικά και περιμένει πολύ μεγάλες διακρίσεις όταν τα παιδιά που πήγαν στην Πρέβεζα το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου κέρδισαν και μετάλλια, έκαναν και καλά πλασαρίσματα, αν σκεφτεί κανείς τον αριθμό των συμμετεχόντων. Με δελτίο τύπου ενημέρωσε ο Όμιλος:

«Διασυλλογικός Αγώνας Πρέβεζας 2024

Με καλά αποτελέσματα επιστρέφει η αποστολή του ιστιοπλοϊκού τμήματος του ΝΑΟΚ από την συμμετοχή της στον Διασυλλογικό Αγώνα που διοργάνωσε ο ΝΙΟ Πρέβεζας το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου 2024.

Συγκεκριμένα, στην κλάση ILCA 4 ο Νικόλας Καραμπάτσος κέρδισε την πρώτη θέση και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και ο Βασίλης Ντάγκας κέρδισε την τρίτη θέση!

Στην κλάση optimist, όπου συμμετείχαν 44 αθλητές, ο Φώτης Γιολδάσης έλαβε την 8η θέση, ο Γιώργος Στρατηγός την 17η, ο Χρήστος Στυλιανέσης την 18η, ο Γιώργος Τσατσόπουλος, ο οποίος πήρε και το κύπελλο του μικρότερου αθλητή του αγώνα έλαβε την 20η, ο Ανδρέας Καραμπάτσος την 22η και ο Μάρκος Στρατηγός την 26η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους, συγχαρητήρια και στον προπονητή τους Ευγένιο Γιούργα».

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια