Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΓΣ και εκλογές σε Κεραυνό Αγ. Νικολάου & Ολυμπιάδα

ΕΚΛΟΓΕΣ
20 Απριλίου 2023 / 15:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αλλαγές που έχει φέρει ο τελευταίος αθλητικός νόμος, η αναγκαστική εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ υποχρεώνει τα σωματεία να λειτουργήσουν διαφορετικά στο κομμάτι της διοίκησης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αλλαγές που έχει φέρει ο τελευταίος αθλητικός νόμος, η αναγκαστική εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ υποχρεώνει τα σωματεία να λειτουργήσουν διαφορετικά στο κομμάτι της διοίκησης. Απαιτούνται Γ.Σ. και εκλογές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και πλέον υπάρχει προσαρμογή από όλους, όσοι θέλουν να συνεχίσουν να λειτουργούν και να παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα.
Η ΕΠΣ Κέρκυρας είχε το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό «τακτοποιημένων» ομάδων στο Μητρώο της ΓΓΑ και οι ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα ή στην Γ΄ Εθνική συνεχίζουν να λειτουργούν κάτω από τον νέο αθλητικό νόμο. Δυο ομάδες της Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ έχουν Γ.Σ. αυτές τις μέρες, ενώ προχωράνε σε εκλογές για την ανάδειξη νέων Δ.Σ.
Ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου έχει ανακοινώσει για το Σάββατο 22 Απρίλη στις 19:00 στα γραφεία της ομάδας θα γίνει εκλογοαπολογιστική ΓΣ για την περίοδο 2021-23 και θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μάλιστα καλεί όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν για να βοηθήσουν να συνεχίσει την καλή πορεία της η ομάδα να είναι εκεί.
Από την πλευρά της η Ολυμπιάδα Καρουσάδων προχωράει σε Γ.Σ. την Κυριακή 23 Απρίλη στις 11:00 και σε περίπτωση μη απαρτία στις 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καρουσάδων με δυο θέματα. Το ένα είναι ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και το άλλο ο ορισμός για εκλογές νέου Δ.Σ., καλεί δε τα μέλη της ομάδας να είναι εκεί.
Είναι διαδικασίες που πλέον ενεργοποιούν πολύ και τα μέλη ή τους φίλους των ομάδων, αφού παλιότερα Γενικέ Συνελεύσεις, απολογισμούς και εκλογές αρκετά σωματεία τις έκαναν στα χαρτιά ή και καθόλου και δεν είναι λίγες οι ομάδες στο νησί όπου ένας άνθρωπος είχε τη σφραγίδα μιας ομάδας και έκανε κουμάντο σε όλα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια