Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπαλού και Μπορμπότης ικανοποιημένοι από τα ποσοστά της ΛΑΣΥ στην Περιφέρεια και τον Κεντρικό Δήμο

ΕΚΛΟΓΕΣ
09 Οκτωβρίου 2023 / 00:33

Ανέβηκαν τα ποσοστά της παράταξης από τις εκλογές του 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εμφανώς ικανοποιημένοι από τα ποσοστά που συγκέντρωσαν στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου εμφανίστηκαν τόσο η Αλ. Μπαλού όσο και ο Γ. Μπορμπότης που κατάφεραν να τα ανεβάσουν και οι δυο τόσο στην Περιφέρεια όσο και στον Κεντρικό Δήμο.

"Είμαστε εδώ ακόμα πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι και πιο μαχητικοί για να υπερασπιστούμε από αύριο κιόλας τα συμφέροντα των εργαζομένων και των λαϊκών αναγκών των νησιών μας. Καταφέραμε στην Περιφέρεια να ανεβάσουμε το ποσοστό μας από το 11,9% στο 14% μέχρι στιγμής. Με βάση τα αποτελέαματα ίσως έχουμε εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά. Είμαστε πολύ κοντά με την Περιφέρεια Αττικής", ανέφερε η κ. Μπαλού.

Από την πλευρά ο Γιάννης Μπορμπίοτης ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται , τρεις μόλις μήνες μετά από τις βουλευτικές εκλογές, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι πολύ αρνητικός.

"Στο Δήμο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αυξήσαμε σημαντικά τα ποσοστά μας. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το ποσοστό  μας ξεπερνάει το 10% σε σχέση με το 5,94% που είχαμε λάβει το 2019 και βρισκόμαστε πλέον στην τρίτη θέση. Επίσης παρά τον καλπονοθευτικό νόμο καταφέρνουμε να διατηρήσουμε τις τρεις έδρες στο δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης σε πολλές δημοτικές κοινότητες εκλέγουμε τοπικούς συμβούλους που όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για το επόμενο διάστημα", ανέφερε ο κ.Μπορμπότης.

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ