Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα για το παιδικό 18/9 στον καύσωνα του ΕΑΚΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ
15 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτέμβρη ξεκινάει το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ στο οποίο μετέχουν και οι ομάδες παίδων της Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτέμβρη ξεκινάει το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ στο οποίο μετέχουν και οι ομάδες παίδων της Κέρκυρας. Οι δικές μας ομάδες μετέχουν σε έναν «δικό τους» τον Δ΄ όμιλο και είναι πέντε (ή έξι αν θέλετε).

Στο πρωτάθλημα αυτό θα παίξουν ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ για το 2022, Φαίακας, ο Κερκυραϊκός, ο ΑΟ Αλυκών, ο Πήγασος Νότιας Κέρκυρας και ο Ναυσίθοος με δυο ομάδες. 

Καλό θα ήταν να έχουμε περισσότερες ομάδες, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα πρωταθλήματα ανδρών Α΄ και Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ, συνολικά θα πάρουν μέρος 11 ομάδες από Κέρκυρα και Παξούς.

Η διοργανώτρια έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής καθώς και τους διαιτητές οι οποίοι ορίστηκαν για τα παιγνίδια. Οι αγώνες του Δ΄ Ομίλου (της Κέρκυρας), ξεκινούν από τις 12 το μεσημέρι και είναι ανά δυο ώρες τα τρία ματς. Βέβαια η ζέστη είναι ακόμη υψηλή, το κλειστό του ΕΑΚΚ δεν έχει κλιματιστικά και ακόμα και οι προπονήσεις γίνονται αφόρητες. Το ερώτημα είναι γιατί π.χ. να μην ξεκινήσουν αργότερα οι αγώνες, αλλά να βάλουν τα παιδιά να παίξουν σε δύσκολες συνθήκες.  

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές είναι:

Κυριακή 18 Σεπτέμβρη ΕΑΚΚ

12.00 Κερκυραϊκός – ΑΟ Αλυκών

Διαιτητές: Μπουχάγιαρ, Αγιούς

14.00 Πήγασος Ν. Κέρκυρας – ΚΕ Φαίακας

Διαιτητές: Ρούγκας, Μακρής

16.00 Ναυσίθοος Α΄– Ναυσίθοος Β΄

Διαιτητές: Ρούγκας, Κουλαξής

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια