Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Πρέβεζα τμήματα ανάπτυξης του Πήγασου Ν. Κέρκυρας

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
09 Μαΐου 2024 / 15:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μπορεί το κλειστό στη Νότια Κέρκυρα να έχει μείνει στις υποσχέσεις και τα παιδιά εκεί να είναι «κατώτερου Θεού», αλλά κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες επιμένουν να είναι στον αθλητισμό και η αγάπη τους για το μπάσκετ είναι άξια επαίνου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το κλειστό στη Νότια Κέρκυρα να έχει μείνει στις υποσχέσεις και τα παιδιά εκεί να είναι «κατώτερου Θεού», αλλά κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες επιμένουν να είναι στον αθλητισμό και η αγάπη τους για το μπάσκετ είναι άξια επαίνου. Σε ένα ανοικτό γήπεδο στο Νεοχώρι και κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες πάνω από 150 παιδιά έχουν ενταχθεί στις ομάδες ανάπτυξης (Ακαδημία) και προπονούνται με στόχο να φτάσουν μια μέρα πολύ ψηλά. Το ότι μπόρεσαν ομάδες κοριτσιών U12 και U14 και αγοριών U13 να πάνε για φιλικά ματς στην Πρέβεζα και να παίξουν εκεί με τις αντίστοιχες της πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΒΔΕ Νικόπολης, δείχνει το πάθος, τη θέληση των παιδιών αλλά και τον σωστό προγραμματισμό της ομάδας του Πήγασου Νότιας Κέρκυρας. Ευχή όλων να προχωρήσει το έργο και να φτιαχτεί το Κλειστό στη Λευκίμμη, με τη νέα Δημοτική και Περιφερειακή αρχή.

 

Ο Πήγασος με δελτίο τύπου ενημέρωσε:

 

«Επιστροφή στο γήπεδο μετά το διάλειμμα του Πάσχα και αποστολή – εκδρομή στην Πρέβεζα για φιλικούς αγώνες με την τοπική ομάδα με 3 τμήματα. Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης λοιπόν, τα τμήματα U14 και U12 κοριτσιών καθώς και U13 αγοριών έδωσαν αγώνες, μέτρησαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο με σημαντική ιστορία στον αναπτυξιακό χώρο και κατόπιν όλη η αποστολή έκανε τη βόλτα της στην όμορφη προκυμαία της Πρέβεζας για φαγητό και ξεκούραση πριν επιστρέψει στη βάση της. Ευχαριστούμε τους φίλους της Νικόπολης Πρέβεζας για την φιλοξενία. Τα ταξίδια και οι αποστολές είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας των νεαρών αθλητών και αθλητριών και ως εκ τούτου δεν σταματούν. Αντίθετα, σε λίγο καιρό θα υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις…».

 

U12, U13, U14 ΦΩΤΟ@ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια