Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Πέτρος Τρύφωνας - Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία ανδρών Open

Open
07 Ιουλίου 2022 / 15:37
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στους προκριματικούς πραγματοποίησε νέο προσωπικό ρεκόρ με 3 σημαντήρες στα 12 μέτρα σχοινί και 58 χιλιόμετρα ταχύτητα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Open Ανδρών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών, Νέων και Seniors 2022 που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι στη λίμνη του Στρατού στο Αγρίνιο μεταξύ 30 /6 και 3/7/2022, ανακηρύχτηκε ο 16χρονος κερκυραίος, Πέτρος Τρύφωνας.

Με την στήριξη του καταξιωμένου προπονητή του και γνωστό στο χώρο ως δημιουργό των επιτυχιών, Τάσου Χατζή (Παγκόσμιος Πρωταθλητής και 2 φορές Πανευρωπαϊκός),  κατάφερε παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα του τελικού (ισχυροί άνεμοι και μεγάλος κυματισμός), να επικρατήσει στην δύσκολη αυτή κατηγορία Ανδρών και πάρα το νεαρό της ηλικίας του να στεφτεί πρωταθλητής.

Να σημειωθεί ότι στους προκριματικούς που οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές λόγω άπνοιας πραγματοποίησε νέο προσωπικό ρεκόρ με 3 σημαντήρες στα 12 μέτρα σχοινί και 58 χιλιόμετρα ταχύτητα  δείχνοντας την φόρμα στην όποια ήταν.


Το επόμενο ραντεβού είναι τώρα στην Λίμνη Καϊάφα στις 8-10 Ιουλίου στο KAIAFAS BATTLE στο μεγάλο PRO AM αγώνα με συμμετοχές επαγγελματιών σκιέρ διεθνούς επιπέδου από όλο τον κόσμο.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.