Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Γκαμπέτας ανέλαβε τον ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ
24 Φεβρουαρίου 2022 / 10:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Γιάννη Γκαμπέτα στο τιμόνι, θα προσπαθήσει ο ΟΦΑΜ να διεκδικήσει την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική,

στις έξι αγωνιστικές που απομένουν. Το διαζύγιο με τον Σάββα Σιδερόπουλο ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης και 24 ώρες μετά, η διοίκηση του ΟΦΑΜ ενημέρωσε για τη συμφωνία που έκλεισε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος έχει και την πείρα, έχει παίξει πολλά χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, σε Α΄ και Β΄ Εθνική.

Ο Λαρισαίος προπονητής, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λάρισα και πέρασε από πάρα πολλές ομάδες, καταλήγοντας στο τέλος της καριέρας του στον ΑΟ Κέρκυρα, ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Ολύμπου, έκανε οικογένεια και μένει πάνω από 30 χρόνια μόνιμα στο νησί.  Έχει περάσει από αρκετές ομάδες, πήρε πρωτάθλημα με τον Όλυμπο, ενώ τελευταία είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον Οδυσσέα Αυλιωτών. Γνώστης του ποδοσφαίρου, θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση με την ομάδα του Αγ. Ματθαίου.

Η ανακοίνωση
Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί στην οικογένεια του για το υπόλοιπο της φετινής προσπάθειας τον Γιάννη Γκαμπέτα. Ο πολύπειρος Λαρισαίος προπονητής θα αναλάβει τα ηνία της ομάδος μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε τον δύσκολο στόχο της παραμονής στη Γ΄ Εθνική.
Γιάννη σου ευχόμαστε Υγεία πάνω απ΄ όλα και τύχη στην πορεία σου στον Σύλλογο μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια