Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Σάββας Σιδερόπουλος μετά 2,5 χρόνια από τον ΟΦΑΜ

Σάββας Σιδερόπουλος
23 Φεβρουαρίου 2022 / 13:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Τρίτης 22/2/2022 ο ΟΦΑΜ ανακοίνωσε

την διακοπή της συνεργασίας με τον επί 2,5 χρόνια προπονητή Σάββα Σιδερόπουλο, ενώ τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Η ανακοίνωση

Τέλος συνεργασίας της ομάδας μας με τον επί 2.5 χρόνια προπονητή της, Σάββα Σιδερόπουλο.  Μετά από δυόμισι χρόνια παρουσίας στη τεχνική ηγεσία του ΟΜΙΛΟΥ ο προπονητής Σάββας Σιδεροπουλος δεν θα κοουτσάρει άλλο παιχνίδι της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Σήμερα το απόγευμα μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας μας, Σπύρο Κουρή αποφασίστηκε να τερματίσουν την συνεργασία τους.

Η παρουσία του Σάββα Σιδερόπουλου στην τεχνική ηγεσία κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη με κατάκτηση πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας τη μια χρονιά, με παραμονή στη Γ εθνική την επόμενη και καλή πορεία κυρίως στο πρώτο γύρο την φετινή χρονιά σε έναν όμιλο υψηλών απαιτήσεων, με περιορισμένο αριθμητικά ρόστερ.
Η οικογένεια του ΟΦΑΜ σε ευχαριστεί για όλα.

Ο Σάββας Σιδερόπουλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών, είναι  από τους κορυφαίους προπονητές στο νησί, με τεράστια πείρα και επιτυχίες. Πέτυχε πάρα πολλά με τον ΟΦΑΜ, όμως η κακή πορεία της ομάδας τα τελευταία 10 ματς όπου μετράει μια νίκη και η βαθμολογική θέση έπαιξαν ρόλο. Θα ρωτήσει κανείς, φταίει μόνο ο προπονητής γι αυτό; Συνήθως αυτός πληρώνει το «μάρμαρο», δεν μπορεί να αλλάξουν οι παίκτες ή η διοίκηση μιας ομάδας και η αλλαγή προπονητή είναι ένα ταρακούνημα, σε μια κρίσιμη καμπή.

Να αναφέρουμε ότι ο ΟΦΑΜ δεν θα μπορούσε να αντέξει το οικονομικό βάρος να έχει 20 ισάξιους ποδοσφαιριστές για να διεκδικήσει πιο εύκολα την παραμονή του στη Γ΄Εθνική, η διοίκηση έκανε πολλές υπερβάσεις, ενώ πιστεύουμε ότι η ομάδα στις λεπτομέρειες δεν κατέκτησε τουλάχιστον 5-6 βαθμούς ακόμα σε ματς που μπορούσε να κερδίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γιατί στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι θα μπορούσε και ΑΞΙΖΕ να είναι στην εξάδα. Όμως επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ειδικά όταν η παραμονή έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη το διαζύγιο ΟΦΑΜ- Σιδερόπουλου είναι γεγονός.   
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια