Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσός ο Ε. Ντρεκάι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-22

ΠΥΓΜΑΧΙΑ
15 Φεβρουαρίου 2022 / 16:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών U22 που έγινε στην Αγ. Βαρβάρα στην Αθήνα και ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο ΠΟ Φαιάκων πέτυχε μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΑΘΗΝΑ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών U22 που έγινε στην Αγ. Βαρβάρα στην Αθήνα και ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο ΠΟ Φαιάκων πέτυχε μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο πυγμάχος Εμιλιάνο Ντρεκάι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κέρδισε και τους τρεις αντιπάλους που αγωνίστηκε και έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Αποτέλεσμα βέβαια η 1η Πανελλήνια θέση, που είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς, τόσο του αθλητή, αλλά και του προπονητή του Σπύρου Ρέτση (boxer). Μάλιστα ο προπονητής του παρά την ηλικία του (άνω των 40) είναι ενεργός ποδοσφαιριστής και φέτος αγωνίζεται στον ΑΟ Κέρκυρα.   

Ο Σπύρος  Ρέτσης για την μεγάλη επιτυχία σε ανάρτησή του αναφέρει:

"Με το Χρυσό  γυρίζουμε Κέρκυρα  και κάναμε πανικό με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο. Emiliano Ndrekai 3 αγώνες 3 νίκες! Ευχαριστώ και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χ. Μαριόλη, που μας στηρίζει και είναι κοντά μας".

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια