Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΠΑΟ Κέρκυρας με 3 αθλητές στο 1ο προπονητικό σπάρινγκ

ΠΥΓΜΑΧΙΑ - ΠΑΟΚ
07 Ιουλίου 2022 / 16:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΠΑΟ Κέρκυρας έχει μια ιστορία πάνω από 30 χρόνια, είναι ο πρώτος πυγμαχικός σύλλογος στο νησί και έχει μια αξιοζήλευτη πορεία στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΠΑΟ Κέρκυρας έχει μια ιστορία πάνω από 30 χρόνια, είναι ο πρώτος πυγμαχικός σύλλογος στο νησί και έχει μια αξιοζήλευτη πορεία στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα. Το θετικό είναι ότι σωστά του δόθηκε ένας χώρος στο ΕΑΚΚ, στο κλειστό και εκεί οι αθλητές και οι αθλήτριες γυμνάζονται, ενώ οι επιτυχίες είναι πολλές.

Ο Σύνδεσμος των Ελλήνων προπονητών διοργάνωσε  το 1ο προπονητικό σπάρινγκ, με σκοπό βέβαια την καλύτερη προπόνηση και προετοιμασία των αθλητών, σε μια προσπάθεια ανόδου της πυγμαχίας στη χώρα μας. Ο ΠΑΟ Κέρκυρας ήταν εκεί με τον προπονητή Χρήστο Μοσχάτ το αθλητή Κεφαλληνό και τις αθλήτριες Μπλέτσου και Νικοπούλου και ενημέρωσε γι αυτό.  

Δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ

Επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε από τους διοργανωτές  το 1ο προπονητικό σπάρινγκ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στο προπονητήριο του ΑΣ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ στον Ταύρο Αττικής.

Σε αυτό συμμετείχαν 150 πυγμάχοι από 15 σωματεία ολόκληρης της χώρας. Ανάμεσα σε αυτούς και τρεις από τον Πυγμαχικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας (ΠΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Συγκεκριμένα η  Όλγα Μπλέτσου αγωνίστηκε στα 70kg  Νεανίδων με την Χρυσολί Μαριάνα (Golden Corner) και η Ναταλία Νικοπούλου στην κατηγορία 63kg  Γυναικών με την Μαρτίνη Ιωάννα (Fighters Club) ενώ στο MAIN EVENT της διοργάνωσης ήταν η ξεχωριστή τριπλή αναμέτρηση μεταξύ του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή Νέων Μιχάλη Τσαμαλίδη και του πέμπτου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή Νέων Ισιδώρου Κεφαλληνού και του Πρωταθλητή Ελλάδος Γιώργου Περγάμαλη οι οποίοι  χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Συνοδός των Κερκυραίων  αθλητών, ο προπονητής του ΠΑΟ Κέρκυρας, Χρήστος Μοσχάτ.

Το σπάρινγκ αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά που ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας  σκοπεύει να διοργανώνει από τη νέα σεζόν, προκειμένου να δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές της πυγμαχίας να εξασκούνται με αθλητές άλλων συλλόγων, σε υψηλό επίπεδο  ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια