Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένα οκτάλεπτο άντεξε ο ΝΑΟΚ, 6-12 από τον Νηρέα Γέρακα

Α2 ΠΟΛΟ
06 Φεβρουαρίου 2022 / 16:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι απουσίες λόγω κορονοϊού και έτσι η έλλειψη εναλλακτικών κινήσεων από τον πάγκο στοίχισαν σε έμπνευση και δυνάμεις για το κερκυραϊκό συγκρότημα. Έτσι η αφλογιστία σε δυο ολόκληρες περιόδους του στοίχισε τελικά μια εύκολη ήττα!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν παίζεις με μια πολύ καλύτερη ομάδα, ενώ έχεις και πάρα πολλά προβλήματα (απουσίες, κακή φυσική κατάσταση κλπ), δεν μπορείς να περιμένεις να φτάσεις στη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Νηρέας Γέρακα. Ο ΝΑΟΚ προσπάθησε, αλλά μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο μπόρεσε να κοντράρει τον αντίπαλο. Από κει και πέρα έδειξε ότι δεν είχε ψυχικές και σωματικές δυνάμεις να κοντράρει τον αντίπαλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προηγήθηκε 2-0 και 3-2 στο α΄ οκτάλεπτο, ενώ στο β΄ και στο γ΄ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Βέβαια το ματς ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ήταν άλλη μια προετοιμασία ουσιαστικά για τον κερκυραϊκό Όμιλο ώστε να είναι έτοιμος και δυνατός στα μπαράζ παραμονής που θα ακολουθήσουν.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-3 (3-6 ημίχρονο) 0-4, 3-2 (6-12 τελικό).

ΝΑΟΚ:Κουλούρης Γ. 1, Πισσίας 3, Μαρτζούκος 2.

Νηρέας Γέρακα: Παπαδόπουλος Σπ. 3, Διαυροδάκης 1, Καζινιάτης 3, Όρφανος 1, Δαπέργολης 1, Κολύβας 2, Παπαδόπουλος Γ. 1.

 

Φωτεινός πίνακας και κόρνες εκτός λειτουργίας

Να σημειώσουμε ότι ο αλυτάρχης του παιγνιδιού σημείωσε στο φύλλο αγώνος ότι… κατά τη διάρκεια του ματς δεν λειτούργησε ο φωτεινός πίνακας, ενώ τα χρονόμετρα των 30΄΄ ήταν χωρίς ήχο. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στο «Σπ. Γιαννιώτης». Το πρόβλημα για τον φωτεινό πίνακα βέβαια δεν είναι τωρινό, κάποιοι το ξαναλέμε, θα έπρεπε είτε να ενδιαφερθούν και το πρόβλημα να ήταν λυμένο, άλλωστε με 4 μήνες κλειστό το κολυμβητήριο χρόνος υπήρχε.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια