Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απέκτησε και τον Φ. Κοκονόζι ο ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ
04 Φεβρουαρίου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην προσπάθειά του να δυναμώσει και να μείνει στην κατηγορία, ο ΟΦΑΜ έκανε μια ακόμη προσθήκη (4η) αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση του Φράνκο Κοκονόζι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην προσπάθειά του να δυναμώσει και να μείνει στην κατηγορία, ο ΟΦΑΜ έκανε μια ακόμη προσθήκη (4η) αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση του Φράνκο Κοκονόζι. Πήρε έναν ακραίο επιθετικό που έχει παραστάσεις από την κατηγορία και μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει το στόχο του.

Η ανακοίνωση

Ό Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί τον Ποδοσφαιριστή Φράνκο Κοκονόζι. Ο 23χρονος ταλαντούχος ακραίος επιθετικός ήρθε για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μας στην τελική ευθεία του φετινού Πρωταθλήματος. Ο Φράνκο ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Κ20 του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 3 χρόνια με τα χρώματα του Πιερικού. Οι επόμενες ομάδες του ήταν στη Γ' Εθνική οι ΑΕΚ Τρίπολης, Κιλκισιακός, Αναγέννηση Ιεράπετρας και είχε και μια πετυχημένη χρόνια στη Β' Εθνική Κύπρου με τον Π.Ο Ξυλότυμνου.

Του ευχόμαστε να έχει υγεία και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια