Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χώρισαν οι δρόμοι ΑΕΛ-Κορομπόκη και Κρόνου-Πανδή

ΑΕΛ
07 Ιουλίου 2021 / 17:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έστω και αν το περσινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ήταν «κουτσουρεμένο» με τη διεξαγωγή μόλις του Α΄ γύρου,

η «Βασίλισσα του Νότου» τερμάτισε 2η κάνοντας την καλύτερη πορεία της ιστορίας της, κάτω από τις οδηγίες του Παναγιώτη Κορομπόκη. Άλλαξαν κάποια πράγματα και εκτός από πρόεδρο (ο Π. Γαρδικιώτης στη θέση του Σπ. Μάστορα), δεν θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή η ΑΕΛ. Αυτό βγαίνει από την ανακοίνωση της ομάδας, με ευχαριστίες για προπονητή και γυμναστή της ομάδας που δεν θα συνεχίσουν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί τον προπονητή Παναγιώτη Κορομπόκη και τον γυμναστή Αντώνη Κουρή για την περσινή πανέμορφη χρονιά που έφερε την αγαπημένη μας ομάδα στο πιο ψηλό σκαλί της ιστορίας της.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε ότι και αν κάνουν και η πόρτα της Λευκίμμης θα είναι πάντα ανοικτή.
Συνεχίζουμε… Μια ομάδα, ένα πάθος»

Στις Αργυράδες μετά την αποχή μια χρονιά του Κρόνου, όπου δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League, ούτε στα τοπικά, ιστορικά τη σεζόν εκείνη εμφανίστηκε στους αγωνιστικούς χώρους μόνο με τις Ακαδημίες του, που οργάνωσε, προπόνησε και είχε την επιμέλεια ο Άρης Πανδής, παλιά δόξα τη ομάδας.
Στη συνέχεια πήρε τις τύχες και της ομάδας που αγωνίστηκε πέρσι στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ, αλλά οι δρόμοι Κρόνου και Πανδή χώρισαν.

Η ανακοίνωση του Κρόνου:
«Η διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής ομάδας Άρη Πανδή. Ευχαριστούμε για την προσφορά στην ομάδα του χωριού του και ευχόμαστε τα καλύτερα στην προσωπική του και επαγγελματική του σταδιοδρομία».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια