Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκε με Κωστελέτο, Ζωχιό, Βλάχο και Χαρβαλιά ο ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
01 Απριλίου 2021 / 16:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σάββας Σιδερόπουλος ξέρει πολύ καλά ότι μέσα σε δυο μήνες ο ΟΦΑΜ παίζει όλη τη χρονιά και μπορεί η ομάδα του Αγ. Ματθαίου

να έχει ισάριθμες νίκες στα δυο παιχνίδια που έχει παίξει, αλλά θέλει προσπάθεια και συγκέντρωση για να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Με δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες εκτός Κέρκυρας δεν θα έρθουν για τους δυο μήνες που απομένουν, αλλά και την παραχώρηση του Γ. Γραικού στον Θεσπρωτό, ο ΟΦΑΜ προχώρησε σε μεταγραφικές κινήσεις.

Αρχικά πήρε τους Λουλέ, Παππά και Καζιάνη από τον Νέο 2017, έκλεισε τον Αλ. Γραικό από τον Ατρόμητο Στρογγυλής, ενώ  τέσσερις ακόμη παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ. Ο ένας είναι ο έμπειρος επιθετικός Άκης Χαρβαλιάς παλιός γνώριμος της ομάδας αφού έχει φορέσει τη φανέλα της και στο παρελθόν.

Η ανάγκη να έχει στην ενδεκάδα μια ομάδα της Γ΄ Εθνικής δυο παίκτες «μικρούς» όπως αναφέρει η προκήρυξη, αλλά και η φυγή του Γ. Γραικού οδήγησαν τον προπονητή του ΟΦΑΜ στην επιλογή και του Μάριου Κωστελέτου, ο οποίος μεγάλωσε στις ακαδημίες του Ολύμπου, έπαιξε στη Θύελλα και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολύμπου, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και τράβηξε την προσοχή. Δυνατός, γρήγορος, αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός με ψυχή και ταλέντο, τράβηξε την προσοχή του Σ. Σιδερόπουλου που πρότεινε την απόκτησή του.

Ο ΟΦΑΜ ζήτησε τον ποδοσφαιριστή από τον Όλυμπο για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και η διοίκηση του Ιστορικού άναψε το πράσινο φως για την μετακίνηση του στον ΟΦΑΜ, με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει πίσω στον Όλυμπο μετά το πέρας του πρωταθλήματος. Μάλιστα από τον Όλυμπο ζήτησε ποδοσφαιριστή και η ΑΕΛ με την ομάδα του Ολύμπου να δίνει τη συγκατάθεσή της αν ο ίδιος επιθυμεί να πάει, ως το τέλος της σεζόν.
Όμως η ομάδα του Αγ. Ματθαίου δεν έμεινε εκεί και το πρωί της Πέμπτης 1 Απριλίου ενημέρωσε για δυο ακόμη ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, τους Ν. Βλάχο και Σπ. Ζωχιό.
 
Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Η ομάδα μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να υποδεχθεί για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν δυο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Οι δυο μεσοαμυντικοί είναι γεννημένοι το 2000 και πρόκειται για τον Ζωχιό Σπύρο ο οποίος ξεκινώντας στα 18 στην Κ20 της Κέρκυρας βρέθηκε για τρία χρόνια στη Φλώρινα αγωνιζόμενος στην Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Μελιτέα Μελίτης και του Ερμή Αμυνταίου και τον Βλάχο Νικήτα ο οποίος ξεκινώντας από την Κ15 της Κέρκυρας αγωνίστηκε για τρία χρόνια με την ΑΕ Λευκίμμης και είχε τελευταίο σταθμό την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής στη Γ΄ Εθνική. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και πολλές επιτυχίες».