Σάββατο 15.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή 2 Απριλίου συγκροτείται σε σώμα η νέα διοίκηση της ΕΠΟ

ΕΠΟ
30 Μαρτίου 2021 / 16:53

ΑΘΗΝΑ. Μία εβδομάδα πίσω θα πάει η έναρξη της Γ΄ Εθνικής καθώς ότι δεν έχουν συγκροτηθεί οι επιτροπές, λόγω των πρόσφατων εκλογών της ΕΠΟ,

κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 4/4, όπως αναφέρει και επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Μάλιστα τη Δευτέρα 29/3 ο νέος πρόεδρος Θ. Ζαγοράκης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου είχε συνάντηση με τον απερχόμενο πρόεδρο Β. Γραμμένο, αφού θα πρέπει να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία. Μάλιστα η μεσολάβηση του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Ελλάδα και Γεωργία την Τετάρτη 31/3 «φρέναρε» λίγο τις εξελίξεις, κυρίως τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. και τον καθορισμό των νέων επιτροπών της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Την πρώτη του επίσκεψη εργασίας στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησε σήμερα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της κ. Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο κ. Ζαγοράκης είχε μακρά συνεργασία με τον προκάτοχό του κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον απερχόμενο εκτελεστικό γραμματέα κ. Αλέξη Δέδε, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας της ΕΠΟ. Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα συγκροτηθεί σε σώμα πιθανότατα την προσεχή Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.  Η εκλογή του κ. Ζαγοράκη αποτελεί κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα της UEFA υπό τον τίτλο "Ο ήρωας του Euro Ζαγοράκης εξελέγη στην Ελλάδα».