Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι πρώτες επίσημες μεταγραφές για ΑΕΛ και ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
29 Μαρτίου 2021 / 16:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί ο ΑΟΚ Κέρκυρα να είναι η ομάδα που θα κάνει τις περισσότερες μεταγραφές και μάλιστα έχουν έρθει και προπονούνται

αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, αλλά ο ΟΦΑΜ και η ΑΕΛ επίσημα ανακοίνωσαν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις τους.

Η περίοδος των μεταγραφών τελειώνει την Τετάρτη 31/3 και οι τρεις ομάδες φροντίζουν να καλύψουν απαραίτητες θέσεις στο ρόστερ, ενόψει της συνέχειας και ολοκλήρωσης του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΑΜ ανακοίνωσε τρεις ποδοσφαιριστές που απέκτησε από τον Νέο 2017, τον μεσοαμυντικό Καζιάνη, ο οποίος φόρεσε και παλιότερα τη φανέλα της ομάδας, τον Λουλέ που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τον μεσοεπιθετικό Παππά. Σίγουρα θα ανακοινώσει και άλλους αφού στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών παίρνουν μέρος και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕ Λευκίμμης που πήρε δυο παλιούς γνώριμους, καθώς έχουν παίξει με την ΑΕΛ στη Γ΄ Εθνική, τους Πανταζή και Κουλούρη, αλλά δεν θα μείνει εκεί.
 
Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το φιλικό σωματείο του Νέου 2017 και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτού, Κρεμόνα Σπύρο για την παραχώρηση τριών αθλητών στο σωματείο μας για να ενισχύσουν την προσπάθεια μας στην επανεκκίνηση της δύσκολης αυτής σεζόν. Πρόκειται για τους πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές
Καζιάνη Διονύση, Λουλέ Μάριο και Παππά Ευάγγελο. Καλωσορίζουμε θερμά τα παιδιά στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα του ΟΦΑΜ».
 
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, θα ήθελε να ευχαριστήσει  τη διοίκηση της αναγέννησης Περιβολίου για την παραχώρηση του Νίκου Κουλούρη και του Χριστόδουλου Πανταζή».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια