Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενίσχυση στον «άσσο» για τον ΟΦΑΜ με Ηλία Σκάρπο

Γ΄ Εθνική
01 Οκτωβρίου 2020 / 18:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ έδειξε στα φιλικά ότι χρειάζεται ακόμη 2-3 παίκτες έμπειρους για να δυναμώσει και να διεκδικήσει την παραμονή του

στην κατηγορία. Το Δ.Σ. σε συνεργασία με τον προπονητή Σάββα Σιδερόπουλο, ξεκίνησε από τη θέση του τερματοφύλακα, όπου απέκτησε τον Ηλία Σκάρπο. Ο 26χρονος γκολκίπερ παίρνει τη θέση του 20χρονου Λιάπη, ο οποίος δεν έπεισε προπονητή και διοίκηση και αποτελεί παρελθόν, ένα μήνα ακριβώς μετά την συμφωνία με την ομάδα ου Αγ. Ματθαίου.
Πέραν του Σκάρπου, προπονήσεις με την ομάδα κάνεις και έγχρωμος αμυντικός μέσος (έπαιζε σε ομάδα της Αθήνας), ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα αποκτηθούν σίγουρα 2-3 παίκτες, με πιθανή επιστροφή και του περσινού κεντρικού μπακ Τζορμπατζίδη.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Σκάρπο Ηλία. Ο Ηλίας είναι 26 χρονών και έχει αγωνιστεί στην Ένωση Πάργας, ΠΑΣ Κάστρο Ιωαννίνων, Θεσπρωτο, Απόλλων Πάργας, Άγιο Νικόλαο και στον Πανγυθεατικο. Η οικογένεια του ΟΦΑΜ τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά με την ομάδα μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια