Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη 24/6 η Γ.Σ. και οι εκλογές στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας
19 Ιουνίου 2020 / 19:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύνδεσμος των προπονητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας έχει μικρή διάρκεια ζωής, σε σύγκριση με άλλες περιοχές,

αλλά έχει κάνει αρκετά και στοχεύει και περισσότερα στο μέλλον. Πάνω από 60 είναι οι διπλωματούχοι προπονητές που ανήκουν στον Σύνδεσμο, κάποιοι δεν έχουν πλέον παρουσία, αφού απέχουν και από το τοπικό ποδόσφαιρο, όμως είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο που υπάρχει στο νησί. Το ότι με σεμινάρια υπάρχει επιπλέον επιμόρφωση των μελών, χάρη στον Σύνδεσμο υπάρχει βοήθεια και αλληλεγγύη και στα μέλη και στις ομάδες και σίγουρα κερδισμένο είναι το ποδόσφαιρο, αφού με την παρουσία των διπλωματούχων προπονητών τα τελευταία χρόνια η ποιότητά του στο νησί έχει ανέβει πάρα πολύ.
Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24/6 οι προπονητές της Κέρκυρας θα έχουν Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια θα εκλέξουν το νέο τους Δ.Σ. Όπως μας ενημέρωσε ο νυν πρόεδρος Ι. Χονδρογιάννης αυτή είναι καταληκτική ημερομηνία, μετά από ενημέρωση από την Αθήνα και πρέπει όλοι να βρεθούν εκεί και για τη Γ.Σ. και για τις εκλογές.
Να σημειώσουμε ότι  η πρόσκληση είναι για την ερχόμενη Τετάρτη 24/6 στις 18:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ και σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα γίνει στον ίδιο χώρο στις 19:00. Αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι περισσότεροι Κερκυραίοι προπονητές, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει από το πόστο αυτό ο Ι. Χονδρογιάννης αφού όπως μας είπε, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα είναι υποψήφιος, αλλά θα είναι δίπλα στον Σύνδεσμο για όλα.
Να τονίσουμε ότι με βάση το καταστατικό, ακόμη και μια ώρα πριν τη Γ.Σ. θα μπορούν να δηλώσουν υποψήφιοι όποιοι προπονητές το επιθυμούν.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια