Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρών ο πρόεδρος στην 1η Περιφερειακή σύσκεψη

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας
27 Φεβρουαρίου 2018 / 19:07
Σπύρος Πίκουλας

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Είχαμε την 1η Περιφερειακή σύσκεψη, για τη στρατηγική και τον σχεδιασμό ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με καλεσμένους

ανθρώπους του ποδοσφαίρου, από τους προέδρους των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της ΒΔ Ελλάδος, μέχρι τους προπονητές των μικτών ομάδων και αξιωματούχους που σχετίζονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η Κέρκυρα είχε αρκετά άτομα που πήγαν να παρακολουθήσουν, ανάμεσά τους βέβαια ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών, Ι. Χονδρογιάννης, εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο, σε μια συνάντηση που υπολογίζουν όλοι ότι θα συμβάλει στο να έχουμε καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Σύνδεσμος, με δελτίο τύπου ενημέρωσε για την παρουσία του στη σύσκεψη με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, κ. Γιάννης Χονδρογιάννης, παραβρέθηκε στην 1η Περιφερειακή σύσκεψη, για την στρατηγική και τον σχεδιασμό ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο DULAC των Ιωαννίνων.
 Στη σύσκεψη παρουσιάστηκαν από στελέχη της Ε.Π.Ο. (Τεχνική Επιτροπή) οι θέσεις της Ομοσπονδίας, πάνω στις οποίες τοποθετήθηκαν  και οι προπονητές οι οποίοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις για τον τρόπο ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ο Σύνδεσμος θεωρεί ότι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ότι τα συμπεράσματά της θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια