Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο από τη ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας

Κ.Γ.Σ.
08 Ιουλίου 2016 / 11:04

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας, με ανακοίνωσή τους, έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και το Διοικητικό συμβούλιο του Κερκυραϊκού Γ.Σ. για τις συνεχείς επιτυχίες τους σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες.

Ειδικότερα στον χρυσό βαλκανιονίκη στο μήκος, Παναγιώτη Ματζουρογιάννη, την αργυρή βαλκανιονίκη επίσης στο μήκος, Κωσταντίνα Ρωμαίου και τον χάλκινο βαλκανιονίκη στο τριπλούν, Δημήτρη Μονόπωλη, καθώς και όλα τα άλλα παιδιά του Κ.Γ.Σ. που πρώτευσαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων - παγκορασίδων.
Στην ανακοίνωση επίσης τονίζεται ότι «Η κερκυραϊκή νεολαία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν υπολείπεται ταλέντου σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο αρκεί να της δοθούν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες. Η πολιτεία οφείλει να αναπτύξει τις αθλητικές και σχολικές υποδομές ώστε να δώσει τις ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά του νησιού να ασχοληθούν με τον αθλητισμό κάτι που θα δημιουργήσει και νέους πρωταθλητές. Το κράτος επίσης θα πρέπει να  ανταμείβει την αριστεία και να δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για την διεύρυνση των οριζόντων της ικανότατης ελληνικής νεολαίας».