Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινούν το Σάββατο (20/6) οι αιτήσεις για το 4ο Summer Camp του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου

Κ.Γ.Σ.
18 Ιουνίου 2020 / 17:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με κεντρικό σύνθημε το: «Ελάτε να τρέξουμε, να παίξουμε, να μάθουμε…. Μα πάνω απ΄ όλα να περάσουμε όμορφα», ο Κ.Γ.Σ. διοργανώνει για 4ο καλοκαίρι το Αθλητικό του Camp για παιδιά

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ένα όμορφο αθλητικό καλοκαίρι υπόσχεται ακόμη μια φορά ο Κερκυραϊκός με τη διεξαγωγή του 4ου Αθλητικό Camp.

Μια πρωτοβουλία του συλλόγου που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και πάρα πολλά παιδιά μικρών ηλικιακών κατηγοριών παίρνουν μέρος απολαμβάνοντας τον αθλητισμό στις εγκαταστάσεις του Κ.Γ.Σ. στο «Γυμναστήριο».

Εννοείται ότι θα πρέπει αν υπάρξουν εγγραφές για όσα παιδιά θέλουν να πάρουν μέρος έτσι ώστε οι άνθρωποι του συλλόγου να καταρτίσουν τα προγράμματα. Το ξεκίνημα των εγγραφών το Σάββατο 20/6 ενώ ο camp θα διαρκέσει από 1 Ιουλίου ως και 14 Αυγούστου.

Τα παιδιά θα πρέπει να είναι από 5 ως 12 ετών και υπάρχει τέτοια ποικιλία αθλημάτων, παιγνιδιών και όχι μόνο, που θα μείνουν όλα απόλυτα ευχαριστημένα.

Σύνθημα για φέτος «Ελάτε να τρέξουμε, να παίξουμε, να μάθουμε…. Μα πάνω απ΄ όλα να περάσουμε όμορφα». Στο τέλος του camp κάθε χρόνο αποτυπώνεται η χαρά και η ικανοποίηση όλων των παιδιών που πήραν μέρος.

Η ανακοίνωση του ΚΓΣ:

«Το Σάββατο 20/6/2020 στις 10.00 π.μ. στα γραφεία του Κερκυραϊκού Γ.Σ. θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το 4ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp! Σας περιμένουμε για ένα ακόμα δημιουργικό καλοκαίρι!»
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια