Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Να κάνει το όνειρο πραγματικότητα σκοπεύει ο Φαίακας το Σάββατο

Χάντμπολ
16 Μαΐου 2018 / 16:37
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο ο Φαίακας θέλει να γράψει την πιο χρυσή σελίδα της 40χρονης παρουσίας του στο χώρο του χάντμπολ,

αφού με νίκη επί της Πυλαίας, στο 3ο παιχνίδι των μπαράζ, θα αγωνίζεται του χρόνου στην Handball Premier. Ο κόσμος που φέτος έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας του Φαίακα, είναι σίγουρο ότι και το Σάββατο θα κατακλείσει το κλειστό και θα ζήσει στιγμές και συγκινήσεις πρωτόγνωρες. Είναι ένας επί πλέον παίκτης στο πιο κρίσιμο ματς της ιστορίας του Ομίλου και λογικό είναι να υπάρχει ανοικτή πρόσκληση προς όλους από την ομάδα που αναφέρει χαρακτηριστικά.    
« Το Σάββατο 19/5 σας περιμένουμε στο κλειστό του ΕΑΚ Κέρκυρας για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα...!!! Η παρουσία σας είναι πιο σημαντική από ποτέ»...!!!
Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά είναι παθιασμένα για τη νίκη και την άνοδο και θέλουν τη ζεστασιά και το χειροκρότημα του κόσμου στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν, θέλουν να κάνουν γιορτή ανόδου με τον κόσμο τους, που είναι και η μεγάλη δύναμη του Φαίακα.
Η σειρά των αγώνων είναι 1-1, ο Φαίακας είχε νικήσει εδώ 22-15, η Πυλαία στη Θεσσαλονίκη με 23-17 και το Σάββατο θα έχουμε έναν νικητή που θα πάρει και το εισιτήριο ανόδου, με την κερκυραϊκή ομάδα να έχει δείξει φέτος ότι είναι καλύτερη και μπορεί να φτάσει στο στόχο της.
Να σημειώσουμε ότι και η Πυλαία από την πλευρά της έχει διοργανώσει εκδρομή από τη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, οπότε η παρουσία των φίλων της στο ΕΑΚΚ, εγγυάται μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια