Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άρεσε ο βελτιωμένος ΑΟΚ Κέρκυρα - Φιλική νίκη 3-0 επί του Παναιγιάλειου

ΑΟΚ Κέρκυρα
03 Σεπτεμβρίου 2017 / 08:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήθελε να δει ο Αλ. Βοσνιάδης την ομάδα σε ένα φιλικό ματς πριν το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή 10/9,

με τον Παναιγιάλειο να έρχεται στο νησί να τεθεί αντιμέτωπος. Βέβαια η ομάδα του Αιγίου παίζει στη Β΄ Εθνική, αλλά σημασία για το νέο τεχνικό του ΑΟΚΚ ήταν να δει την κατάσταση των παικτών μετά τρεις μέρες δικής του προπόνησης.

Ο ΑΟΚ ήταν το πρώτο ημίωρο εντυπωσιακός πέτυχε τρία τέρματα και απλά είδε ο Αλ. Βοσνιάδης αυτό που ήθελε, χρησιμοποιώντας στην αρχική ενδεκάδα εννέα παίκτες που είχε και αυτός πριν δυο χρόνια. Ο αγώνας έγινε στον Πλάντραφο και ο ΑΟΚΚ άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Παμλίδη, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 20' με τον Κόντο. Στο 25' έγινε το 3-0 αυτή τη φορά με σκόρερ τον Μπαλάφα.

Οι Αιγιώτες πρώτη φορά απείλησαν στο 33', όταν ο Ισπανός Κριστέτο είχε δοκάρι. Μετά το γρήγορο 3-0 κάπου «φρέναρε» η ομάδα, αλλά έδειξε νέα στοιχεία, κυρίως μαχητικότητα, πρέσινγκ, κίνηση χωρίς τη μπάλα, γρήγορες επιστροφές, σωστό passing game κλπ, νέα στοιχεία που θέλει στο παιγνίδι ο Αλ. Βοσνιάδης.
Να σημειώσουμε ότι με την ομάδα του Αιγίου έπαιξε αντίπαλος για πρώτη φορά ο Κ. Γεωργακόπουλος ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΚ, έπαιξε 4 χρόνια στην επαγγελματική ομάδα και πριν ένα μήνα σχεδόν πήγε στον Παναιγιάλειο.

AOKK: Κουτζαβασίλης (46' Κολοβούρης), Σοϊλέδης (46' Αναστασίου), Γκομέζ (46' Ιωάννου), Βενέτης (46' Κρητικός), Γρομητσάρης, Σιόντης (46' Βάργκας), Έπστάιν (46' Γεωργίου), Κόντος (46' Κέβιν), Μπαλάφας (46' Μπάουμαν), Ντουαλά (46' Ζορμπάς), Παμλίδης (46' Σπίνουλας).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολίτης (46' Αθανασίου), Ρέλλας (46' Τσερκέζος), Κοντοχρήστος (63' Ντέμο), Σμίλτος (85' Σακκελαρόπουλος), Βλάχος, Γκούμας (46' Μπρους), Γαβριηλίδης (60' Καζναφέρης), Κριστέτο (85' Τσουρής), Αρναρέλλης (70' Κόκκορης), Γεωργακόπουλος (46' Σταματής), Σκαρτσίλας (60' Κάναλς).