Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Κρίκετ ο Ιωσήφ Νικήτας

Κρίκετ
31 Μαΐου 2017 / 17:26
Σπύρος Πίκουλας

ΣΟΦΙΑ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ). Το Σάββατο 27 Μαΐου έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Κρίκετ με την παρουσία των εκπροσώπων των Βαλκανικών Ομοσπονδιών.

Στη συνέλευση παρέστη και ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. Ιωσήφ Νικήτας, εκπροσωπώντας την ΕΛ.Ο.Κ, καθώς και εκπρόσωποι της Ρουμανικής, Σερβικής, Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Κρίκετ καθώς και της Ομοσπονδίας της Fyrom.            
Αφού συζητήθηκαν τα θέματα του κρίκετ που απασχολούν τις Βαλκανικές χώρες, έγιναν στη συνέχεια αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Κρίκετ για την επόμενη πενταετία  αναδείχτηκε ο Ιωσήφ Νικήτας,  Αντιπρόεδρος ο Rangam Mitra και μέλη ο Nikolay Kolev, Nikola Horvatovic και Harris Dajc.
Μέλη - Κράτη  της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Κρίκετ είναι η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Σερβία, η Fyrom, η Τουρκία, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Σλοβενία  και η Κροατία. Η επόμενη συνεδρίαση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας  αναμένεται να διεξαχθεί στην Κέρκυρα μέσα στον Ιούνιο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια